Kripto Para Bölümü ( BTC - Altcoin - USD ) Hakkında Muhabbet ve Soru-Cevap Alanı

Başlatan ikose, 13 Nisan 2015, 22:47:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gurcan.ce

Koinim ve btc turk gibi bitcoin satıp alınan sitelere üyeyim. Sitelere yatırım yapmak için farklı bitcoin cüzdanı(örneğin coinbase) da kullanmalı mıyım? Diğer bir sorum yabancı yatırım sitelerine direk koinim sitesinden bitcoin gönderebilir miyim?

bitcointr

Merhaba arkadaşlar.

bitgames.io adlı siteye kafayı takmış bulunmaktayım.Exchange den kurtrulup bir süre kafayı dağıtmam lağzım.Bu siteyee yoğunlaşacağım bir süre.

Fakat bana bu sitede tüm işlemleri rahat yapacağım güzel bir proxy sitesi lağzım.Altını çizerek söylüyorum.Proxy programı değil Proxy sitesinden bağlanmak istiyorum.Böyle bir adres bilen arkadaşlar varsa paylaşırlarsa sevinirim

strenergy

Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

smbllr424

coinbase kullanıyorum az önce xapo cüzdanda actım ama coinbase gibi kullanımı kolay degil daha adresimin yazdıgı yeri bile bulamadım  :m
tel dogrulamasını yaptım adresimi nereden bakabilirim

Bozkurt88

@seaways16 kredi kartı ile bitcoin satan kar marjı düşük ve güvenilir 2 site biliyorum. Birisi bitstamp diğeri BİTOK hangisi sana uyarsa (her ikisi de doğrulama yapar, kimlik teyidi ister)

Bozkurt88

@smbllr424 Xapo da bir ara hesabım vardı. Lakin kullanım zorluğundan kullanmıyordum. Size yardım için hesaba giriş yapayım dedim hesabıma da ulaşamadım :) en güzeli kişisel bilgisayar cüzdanı kullanmanız. Tüm aksiyon sizin elinizde olur. Hem de güvenliğini de siz sağlamış olursunuz. (Electrum veya MyCelium gibi)

smbllr424

teşekkürler @Bozkurt88 sizide yormuşuz :)
hallettim youtube videoları ile..cok fazla anlamıyorum kendim kurayım derken yanlış işler yaparım  :m
5-6 aylık bir gecmişim var bitcoin ile, acemiyim daha kalfa olayım sonra usta ondan sonra belki  :g

aksacli1

Musluk sitelerinden nasıl para kazanılır ve o siteler için yatırım şart mı ?

manjimurai

Arkadaslar merhaba oncellikle konuyu yanlis yere actiysam cok ozur dilerim . Ancak kafama ciddi derecede takildigi icin sizlerden bilgi almak istedim . Ben bitmining.io isimli siteye wallet adresimi yazdim denemek amacli . Scammi degilmi kznc varmi yokmu gormek icin . Begenmedgim icin cikis yaptim . Ancak siteye 20 dkka snra girdgimde hla aktif bi sekilde satoshi veriyordu . Bende aceba niningmi ypio diye pcnin fisini cektim . Interneti kpadim . 15 dkka sonra tekrar telefonun kendi internetinden girdim hla sayac aktif sekilde ve bi oncekine gore bi hyli artmis bicimde devam ediyordu . Pcnin kapali olmasina ragmen bi poola kayit olmadigimiz halde mining yapmasi mumkunmu ?
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)