Kripto Para Bölümü ( BTC - Altcoin - USD ) Hakkında Muhabbet ve Soru-Cevap Alanı

Başlatan ikose, 13 Nisan 2015, 22:47:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

insomniagfx

faucetbox'da threshold limitine ulaşınca, aynı adrese satoshi  gelmeye devam ediyor mu?  Tekrar musluklardan toplamak için odeme alana kadar beklemek mi gerekiyor? Yoksa yeni adres alıp göndermek mi daha iyi olur?

Kılıç

Btc alım satımlarında hangi siteyi kullanıyorsunuz. Bir bir kapanmaya başladı siteler. Bir yardım lütfen. Kredi kartı ile alım satım mümkün olan ya da direk olarak parayı banka havalesi olarak yapabilen bir yer arıyorum. Güvenle çalışabileceğimiz bir yer olsun lütfen. Teşekkür ederim.

atsilak

arkadaşlar bitcoinin yasal olduğu ülkeleri araştırıyorum fakat bulduğum yazılar çok eski tarihli bu konuda ingilizcesi iyi olan ve link atabilecek olan var mı (chrome ile çeviririm :) )
bir de ikinci sorum şu sizce üretilebilecek toplam ne kadar btc kalmıştır (ona göre genesis mininge yatırım yapacağım)

haluk

Yanlış yere konu açmamışımdır umarım..
Bugün bir HYIP sitesine  (powerful)  Btc transferi  yaptım ama hesaba geçmedi, firmaya konuyu ilettim.Gönderdikleri mesaj da işlemin yapıldığı bitcoin işlem kimliğini istiyor..Yapılan bu işlemin işlem kimliğini hangi yolla bulabilirim.Konu hakkında bilgi verebilecek olan varsa sevinirim.....

kazanpara

bitcoin gönderdiğiniz yerden size hash kodu verir bu sizin işlem kimliğinizdir. gönderim yaptığınıza dair kanıttır btc adresinizi özelden yazarsanız hash kimliğini gönderebilirim size

Celalcenk89

arkadaşlar ben bu hyip sitelere yatırım yaptıgımda cüzdanım coinbase olmasına rağmen kesinti uygulanıyor sebebini bilen birisi var mı acaba ?

haluk

kazanpara

haluk

Bilmeyince her şey zor gözüküyor.Teşekkürler kazanpara verdiğin bilgiler neticesinde sorunu çözüme kavuştu :y

kazanpara