Kripto Para Bölümü ( BTC - Altcoin - USD ) Hakkında Muhabbet ve Soru-Cevap Alanı

Başlatan ikose, 13 Nisan 2015, 22:47:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

manjimurai

Merhabalar kolay gelsin koinime aktarmis oldugum 80.000 satoshim dun saat 9dan beri gelmedi. Blockchain.infodan baktim dogrulanmamis islem yaziyor hala an itibariyle . Bu kadar uzun surdugu oluyormu ?bilgisi olan varmi
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

kazims

Alıntı yapılan: manjimurai - 26 Ekim 2016, 20:25:45
Merhabalar kolay gelsin koinime aktarmis oldugum 80.000 satoshim dun saat 9dan beri gelmedi. Blockchain.infodan baktim dogrulanmamis islem yaziyor hala an itibariyle . Bu kadar uzun surdugu oluyormu ?bilgisi olan varmi

doğrulanmamış yazıyorsa gelir

2 gündür çok yoğun blockchain
malum btc hareketli bugünlerde
sonuçta gelir

manjimurai

Saol kardesim . Cinden bi kac arkadasla gorustum . Yil sonunu 700 direnci veya 700$in ustunde olacagini tahmin ediolarmis . Ki tahminlerinde hakli gibi grunuyorlar direnc yukari yonde . Cok afaki bi durum olmadigi taktirde btcyi bu saatten sonra 650 bandinda gorebilirz.
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

kazims

yıl sonuna çok var daha
bir aşağı iner gene ama 700 de kalır gibi

ÖNEMLİ:

Bazı arkadaşların btc leri blockchainde kalmış.

Şu an için Bekleyin Yatırım yapacaksanız bitcoin dışında kullanın

sorun düzelene kadar.

acayip9000

Selamun Aleyküm arkadaşlar. Uzun zaman oldu bayadır yoktum birkaç sorum olacak. Bu btc kazandıran sitelerde ödemeleri faucetbox'a yapıyor çoğu. Ama benim blockchainde ki hesabım faucetboxta başkasına ait. O yüzden faucetbox a aktarıyor galiba ? Blockchain ile nasıl ödeme alan site bulurum. Veya başka bir yolu var mı ?

ikose

@acayip9000  sorunuz ilgili alana taşınmıştır.
Kurallarını unuttun sanırım  (prt)

acayip9000

Alıntı yapılan: ikose - 28 Ekim 2016, 02:31:36
@acayip9000  sorunuz ilgili alana taşınmıştır.
Kurallarını unuttun sanırım  (prt)

Dediğim gibi uzun zamandır yokum. Unutmuşum galiba teşekkürler. Bir de soruma cevap veren olsa

ahmetbey

Alıntı yapılan: acayip9000 - 28 Ekim 2016, 01:50:19
Selamun Aleyküm arkadaşlar. Uzun zaman oldu bayadır yoktum birkaç sorum olacak. Bu btc kazandıran sitelerde ödemeleri faucetbox'a yapıyor çoğu. Ama benim blockchainde ki hesabım faucetboxta başkasına ait. O yüzden faucetbox a aktarıyor galiba ? Blockchain ile nasıl ödeme alan site bulurum. Veya başka bir yolu var mı ?

Blockchain hesabınıza girdikten sonra ayarlarda adresler kısmı olucak ordan yeni bir adres olusturup o bitcoin adresinden ödeme alabilirsiniz.

kazims

Alıntı yapılan: acayip9000 - 28 Ekim 2016, 01:50:19

blockchaini bırak bence xapo yada coinbase den al

blockchainde kesinti oluyor xapoda kesinti yok
xapo 3 ile başlayan wallet veririken
coinbase 1 ile başlayan veriyor
bazı faucetlar 1 ile başlayan cüzdan nosu istiyor onuda orda kullanırsın.
ben genelde xapo kullanıyorum.

acayip9000

Alıntı yapılan: kazims - 28 Ekim 2016, 20:12:20
blockchaini bırak bence xapo yada coinbase den al

blockchainde kesinti oluyor xapoda kesinti yok
xapo 3 ile başlayan wallet veririken
coinbase 1 ile başlayan veriyor
bazı faucetlar 1 ile başlayan cüzdan nosu istiyor onuda orda kullanırsın.
ben genelde xapo kullanıyorum.

Yani Xapo daha iyi olur ve kazancıda etkilemez öyle mi ?