Kripto Para Bölümü ( BTC - Altcoin - USD ) Hakkında Muhabbet ve Soru-Cevap Alanı

Başlatan ikose, 13 Nisan 2015, 22:47:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sidar12

Birde bsy daha soracam eger bitcoin im gitmis ise ben sifremi uzun zor bsy yaptim birde çift aşamali guvenligi etkinlestirdim aertik guvenli olurmu

kazims

Alıntı yapılan: sidar12 - 01 Kasım 2016, 22:45:17
Telefondan resim attim kabul etmiyor link burda koinimden alinan miktarin aynisi yaziyor https://blockchain.info/address/1FYLH1QJMnMZkggQw5cntEVukVnzrzkA6L

koinim kabul etmez zaten.
adamların yapacağı birşey yok.
banka hesabı olsa belki banka geri alabilir
ama bitcoin nerden geldiği nereye gittiği belli değil
adı üstünde sanal para
Alıntı yapılan: sidar12 - 01 Kasım 2016, 22:48:31
Birde bsy daha soracam eger bitcoin im gitmis ise ben sifremi uzun zor bsy yaptim birde çift aşamali guvenligi etkinlestirdim aertik guvenli olurmu
yapacak başka birşeyin yok zaten
o yüzden en güvenlisi bu
tekrar geçmiş olsun

ahmetbey

Dostum koinim kullanmanı önermiyorum btctalkda konusuna bakmanı öneririm. Adamın biri acıp gitmis sitenin sahibiyim demiş. Pek guvenilir oldugunuda zannetmiyorum bi aralar mobil ödemeyle bile bitcoin satıyordu. Dikkatli olmanı oneririm :)

kazims

Alıntı yapılan: ahmetbey - 02 Kasım 2016, 17:09:20
Dostum koinim kullanmanı önermiyorum btctalkda konusuna bakmanı öneririm. Adamın biri acıp gitmis sitenin sahibiyim demiş. Pek guvenilir oldugunuda zannetmiyorum bi aralar mobil ödemeyle bile bitcoin satıyordu. Dikkatli olmanı oneririm :)

yok öyle birşey
yanlış kanıya vardırmayın milleti
dikkatli olmak yeterli
2 btc satış yaptım gün içinde parayı bankaya yolladı

btctalk ne kadar güvenli ona bakmak daha mantıklı sürekli scam koinlerin tanıtımı yapılıyor.

dediğim gibi şu an için güvenlik tedbirini artırırsanız en iyi olan budur.

smbllr424

Alıntı yapılan: kazims - 02 Kasım 2016, 20:41:16
yok öyle birşey
yanlış kanıya vardırmayın milleti
dikkatli olmak yeterli
2 btc satış yaptım gün içinde parayı bankaya yolladı

btctalk ne kadar güvenli ona bakmak daha mantıklı sürekli scam koinlerin tanıtımı yapılıyor.

dediğim gibi şu an için güvenlik tedbirini artırırsanız en iyi olan budur.
2 btc mi?  (prt) faycetlerden yaptım deme, cıkark endimi atarım boşluğa  :m

kazims

Alıntı yapılan: smbllr424 - 02 Kasım 2016, 21:01:09
2 btc mi?  (prt) faycetlerden yaptım deme, cıkark endimi atarım boşluğa  :m

-:))

ben faucet kullanmam fazla o ilk btc ye sardığım zamanlarda faucet kullanıyordum.

bu paypaldan takaslardan gelen altcoin işinden felan filan

nerede yapacağın faucettan o kadar

ama katkısı vardır genede faucetın hakkını yememek lazım.

not: daha ilk defa btcleri satıp bankaya para aldım. kıyamıyodum çocuklara. verdik artık sonunda çocukları evlatlık :'(

ahmetbey

Bitcoin talk blockchainden sonra bitconin kalbinin attıgı yer dostum. Scam coin diye birşey yoktur. Altcoinler çıkar batar biterler şirketler gibi adminlerin bunu önleme gibi bi şansı yok :)

kazims

Alıntı yapılan: ahmetbey - 02 Kasım 2016, 21:18:13
Bitcoin talk blockchainden sonra bitconin kalbinin attıgı yer dostum. Scam coin diye birşey yoktur. Altcoinler çıkar batar biterler şirketler gibi adminlerin bunu önleme gibi bi şansı yok :)
doğrudur.
ama scamcoin vardır. yobitte ve diğer bazı exc lerde takip edersen görebilirsin.
exchanglerin önlemesi gerek ama onlarda % aldığı için karlı iş neden önlesin.

ahmetbey

Alıntı yapılan: kazims - 02 Kasım 2016, 21:24:50
doğrudur.
ama scamcoin vardır. yobitte ve diğer bazı exc lerde takip edersen görebilirsin.
exchanglerin önlemesi gerek ama onlarda % aldığı için karlı iş neden önlesin.

orasıda var. :)

lqtacy00

Btc üretimi için makine arıyorum elektirik konusunda sorun yok en yüksek verim alacağım makine hangisidir öneri varmı.