Kripto Para Bölümü ( BTC - Altcoin - USD ) Hakkında Muhabbet ve Soru-Cevap Alanı

Başlatan ikose, 13 Nisan 2015, 22:47:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BraveBandit

Merhaba
fielofbitcoin.com yeni adıyla celsel.com dan nasıl ödeme alınıyor eskiden alıyordum fakat unuttum. Cash sayfasına girince ödemeler her cuma günüdür minimum 10.000 satoshi yazıyor. Bende 20.000 satoshi var fakat ödeme gelmiyor. Ödeme almak için biyere basmam mı gerekiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

buzz

son 3-4 gündür takip edemedim olayları.ne oldu şimdi faucetbox kapanmadı mı? bakıyorum açık hala  ???

edit = 17 ocakmış kapanışı
Eğer bir nehirde iki balık kavga ediyorsa, bilin ki oradan az önce uzun bacaklı bir ingiliz geçmiştir.

illisionist

Epay'da btc adresi eklemeyi bilen var ? Şöyle bir ekran geliyor; BTC adresi yazıyorum ama hep hata verdi! Aşağıdaki alana ne yazmam lazım?
Ayrıca BTC adresi Blockhain ya da Coinbase fark eder mi?

"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

Malatyaspor

ARKADAŞLAR SIZCE BICTION FİYATİ NE KADAR OLUR ARAŞTIRMA YAPANINIZ VARMI  (dns) ;) ($$) ($)

cocoextra

utkuberk

cmutlu

Alıntı yapılan: utkuberk - 22 Kasım 2016, 22:48:40
klavye hatasıdır sakin olun ;bence 1000 rahat olur. :y

Fed faiz arttırımı kararları alırsa, bitcoinin 1000 dolara ulaşması 2017 yılının haziranını geçer diye düşünüyorum şahsen

parababasi

Evet arkadaşlar başlıktada belirttigim gibi varmıdır bunun yolu aşırı fee vermeden ?