Kripto Para Bölümü ( BTC - Altcoin - USD ) Hakkında Muhabbet ve Soru-Cevap Alanı

Başlatan ikose, 13 Nisan 2015, 22:47:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

strenergy

Alıntı yapılan: epelakmn - 26 Kasım 2016, 08:40:39
bildiğiniz Satoshi siteleri varmı oyun tarzında reklam tıklamalıda olur ama güzel olsun önerirseniz sevinirim birde bu siteler akzançlı oluyormu

@epelakmn bitcoin ile ilgili tüm sorular bu konuda sorular . Lütfen yeni konu açmayın her soru için (ok)
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

temeler

Arkadaşlar merhaba.
Ben bitcoin alıp bekleyip yükselince karıyla satmak istiyorum. Bitcoin i nasıl nerden alıp nasıl satabilirim. Bu konuda tecrübeli arkadaşlardan bilgi istiyorum. Mesela payeer hesabım var orda btc alınabiliyor. Alıp orda saklasam yükselince dolara geri çevirsem mantıklı olur mu?

gkhan08

smbllr424

anlamadıgım bişey var bu btcturk ile ilgili,
şartmı tr bankalarında hesaplarının olması diger siteler gibi gönderimleri yurt dışı bankalardan yapamazlar mı?
çok olsa gönderimler 3-4 günde gelir

toex

Merhaba sitede yeniyim bitcoin konusunda biraz bilgim var biraz kazanmaya başladım yalnız bu dogecoin konusunda yardımınızı rica edeceğim. Doge coin için cüzdan filan nasıl bulabilirim birde takas için hangi siteyi önerirsiniz kazandığımız btc/dgc ler az olduğu için komisyon oranı az olanları sölerseniz sevinirim. Şimdiden yarıdmınız için teşekkürler. Son olarak takas siteleri hakkında biraz detaylı bilgi verirmisiniz çok araştırdım ama bulamadım takas sitelerinde örnek btc/gdc tutabiliyormuyuz yani dgc kazandığım sitelerden oraya gönderip ordan btcye çevirip cüzdanıma yolluyabilirmiyim. yada sadece cüzdan gibi tutmuyorda takas yapıp gönderiyormu. Doge coin haricinde böle coinler varsa iyi kazndıran yardımcı olursanız sevinirim.

manjimurai

Alıntı yapılan: smbllr424 - 28 Kasım 2016, 20:51:14
anlamadıgım bişey var bu btcturk ile ilgili,
şartmı tr bankalarında hesaplarının olması diger siteler gibi gönderimleri yurt dışı bankalardan yapamazlar mı?
çok olsa gönderimler 3-4 günde gelir

bi sürü ödeme sekili onerdikde yok :) inceliycez diolar baska bisi yok . adw cash sistemi belki güzel giderdide . onada bvakmadilar
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

toex

Çok takan olmamış anlaşılan :) aynı şeyler litecoin içinde olur hayrına 2 dk biri anlatsa sevinirim

haluk

Yardımcı olacak bir arkadaş varsa sevinirim.....

Coinpayments üyeliği başlattık ve orada yeni bir Btc  cüzdan adresi aldık.Bu işlemci ile bize para gönderecek olana  burada oluşturduğumuz  cüzdan adresini vereceğiz sanırım.
Peki Coinbase de sürekli olarak kullandığımız cüzdan adresine , coinpayments üzerinden nasıl gönderim yapabiliyoruz.Aşağıdaki tablo bu konuyla mı ilgili  ?

haluk

(amp) (amp)       Coinpayments yardım başlığı ile bir üstte paylaştığım konuya ,araştırdığım halde  bir türlü cevap bulamıyorum. Coinpayments işlemcisinde hangi ayar işlemlerini yapıp ,coinbase cüzdanına Btc gönderebiliyoruz?
         Boş bir zamanlarında vakit ayırabileceklerini düşünüp,forumda hemen hemen  yazdıkları  tüm gönderileri okuduğum ,aklıma gelen   isimlerin önüne  @ işareti koyup yardım isteğimi  tekrarlıyorum.. (Modum umarım  silmez)
@yasin 83 @nebu @zfralv @cocoextra @utkuberk @kazims @korkutata @gkhan08 @dokansent @smbllr424

nicotine

My wallet kısmında btc options butonuna tıklayın deposit recieve bolumu ne tıklayın bu bölümden size bildigim kadarıyla bir adres verecek bu adresi hem ödeme yapmak hem de ödeme almak için kullanabilirsiniz