Kripto Para Bölümü ( BTC - Altcoin - USD ) Hakkında Muhabbet ve Soru-Cevap Alanı

Başlatan ikose, 13 Nisan 2015, 22:47:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Trojan

Arkadaşlar bu cihazlardan satın almak mümkün mü? Nereden tedarik edebiliriz? Eğer alabiliyorsak teknik özellikleri nedir ne kadar elektrik yer kendini ne kadar sürede amorti eder bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim (hp)

Mucahid

Alıntı yapılan: Trojan - 07 Nisan 2016, 12:14:45
Arkadaşlar bu cihazlardan satın almak mümkün mü? Nereden tedarik edebiliriz? Eğer alabiliyorsak teknik özellikleri nedir ne kadar elektrik yer kendini ne kadar sürede amorti eder bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim (hp)

Her şeyi geçtim gümrüğe takılıyorlar.Çok fazla ses çıkarıyorlar.Çok fazla ısınıyorlar.Ev gibi bir yerde çalıştırmak mümkün değil.

Trojan

Alıntı yapılan: Mucahid - 07 Nisan 2016, 12:17:21
Her şeyi geçtim gümrüğe takılıyorlar.Çok fazla ses çıkarıyorlar.Çok fazla ısınıyorlar.Ev gibi bir yerde çalıştırmak mümkün değil.

Aslında tedarik edebilsek şu sistemlere yatırdığımız paralara nazaran daha çok kâr etmez miyiz hocam? :D

sevdayagmu

elektrık beles ve ya kacak  :DD  degılse kendını amortı etmez . aylık 450 tl elektrık yakar kazancı suan 550 cıvarı aylık 100 tl bırakır ama oda 2 haftada bır duser elınde bısey yakmaz.kısaca bosa hayal kurma mıner alırım dıye :D

Mucahid

Sanayi ortamında çalıştırırsan kar edebilirsin.Ancak çok fazla bir şey bekleme.Kazanacağının büyük kısmını elektrik ve gümrük için harcayacaksın.

Trojan

Bende bir an ümitlenmiştim alsak koysak eve oh gelsin havadan bitcoin diye :D

Mucahid

Mucahid

BTC gönderilemiyor sabahtan beri.Confirmations yazısına tıklayınca "This transaction is unknown." hatası veriyor.Ancak BTC almakta bir sorun yok.Bilen var mı?