Kripto Para Bölümü ( BTC - Altcoin - USD ) Hakkında Muhabbet ve Soru-Cevap Alanı

Başlatan ikose, 13 Nisan 2015, 22:47:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

carlosnewt

Dio

gönderim yaptıktan sonra göndermedi mi yoksa gönderdi ama coinbase panelinde hash mi yazmadı?
Soruyu anlayan var mı? :D

Mucahid

Alıntı yapılan: Dio - 08 Nisan 2016, 20:31:30
gönderim yaptıktan sonra göndermedi mi yoksa gönderdi ama coinbase panelinde hash mi yazmadı?

Hash yazmadı.Hata veriyordu.5 saat kadar 0 confirmationsta bekledi sonra düzelttiler.  (hp)

bandanar

Amazingten ödeme istedim 1 saat oldu sıkıntı coinbase demi amazingte mi coinbasede pending yazmıyor

silver

Alıntı yapılan: Dio - 08 Nisan 2016, 20:31:30
Ödeme coinbase işlemlerinde gönderildi ama onay bekleniyor şeklinde gösteriyordu ama hiçbir yerde böyle bir işlem görünmüyordu. Sonrasında sorun çözüldü gönderim yapıldı ;)

Mucahid

Alıntı yapılan: bandanar - 08 Nisan 2016, 20:44:03
Amazingten ödeme istedim 1 saat oldu sıkıntı coinbase demi amazingte mi coinbasede pending yazmıyor

şu an coinbasede sorun yok.hem gönderim hem de alım yapılabiliyor.

Dio

Alıntı yapılan: Mucahid - 08 Nisan 2016, 20:34:22
Hash yazmadı.Hata veriyordu.5 saat kadar 0 confirmationsta bekledi sonra düzelttiler.  (hp)
panelde yazmayabilir bir sorun olmuştur. Benim merak ettiğim işlemler gönderildiği an bitcoin ağına düştü mü acaba ??? Gönderdiği adresi blockchainden kontrol eden oldu mu?
Çünkü bugün atlantinv'e vedat coinbaseden yatırım yapmış. 15 dakika içinde işlem bitcoin ağına düşmüş olmalı yoksa yatırımı siteye geçmezdi.

Bu çok büyük bir sorun aslında. Çoğu sitede gönderim süresi olduğu için işlemler ağa hemen düşmediyse zarar edenler olmuştur.
@Mucahid gönderdiğinin hash'ini blockchainde aratır mısın? :) müsait değilsen bana verirsen ben de aratabilirim çünkü gerçekten merak ettim :m

ben bunu yazana kadar yazmışınız bile ne kadar hızlısınız yav :D

silver

Alıntı yapılan: bandanar - 08 Nisan 2016, 20:44:03
O konu ile ilgili bir şey söyleyemem. Ama benim bildiğim bu sorun coinbase den çıkan işlemler için geçerliydi. Onun dışında başka bir yerden coinbase ye ödeme sorunsuz alınmıştı ;) Sadece gönderim konuusnda üstte belirttiğim sorun yaşandı.

sevdayagmu

silver

Alıntı yapılan: Dio - 08 Nisan 2016, 20:46:52
panelde yazmayabilir bir sorun olmuştur. Benim merak ettiğim işlemler gönderildiği an bitcoin ağına düştü mü acaba ??? Gönderdiği adresi blockchainden kontrol eden oldu mu?
Çünkü bugün atlantinv'e vedat coinbaseden yatırım yapmış. 15 dakika içinde işlem bitcoin ağına düşmüş olmalı yoksa yatırımı siteye geçmezdi.

Bu çok büyük bir sorun aslında. Çoğu sitede gönderim süresi olduğu için işlemler ağa hemen düşmediyse zarar edenler olmuştur.
@Mucahid gönderdiğinin hash'ini blockchainde aratır mısın? :) müsait değilsen bana verirsen ben de aratabilirim çünkü gerçekten merak ettim :m
Yukarıda açıkladım ama sanırım görünmedi @Dio :)