Kripto Para Bölümü ( BTC - Altcoin - USD ) Hakkında Muhabbet ve Soru-Cevap Alanı

Başlatan ikose, 13 Nisan 2015, 22:47:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BySuat

Alıntı yapılan: manjimurai - 27 Aralık 2017, 22:29:52
ledger nano s
Bunu almam gerekecek kadar çok BTC sahibi değilim maalesef  :S sadece yukarda dediğim özelliklerdeki gibi internet cüzdanı üzerinde bir hesap  açıp  kullanmak istiyorum.

BySuat

b2x forkunda btc kadar b2x alabilmek için yobit den başka kullanabileceğimiz bir yer var mı ayrıca düşünceleriniz nedir?

uykusuz

Alıntı yapılan: BySuat - 27 Aralık 2017, 23:49:57
b2x forkunda btc kadar b2x alabilmek için yobit den başka kullanabileceğimiz bir yer var mı ayrıca düşünceleriniz nedir?

Destekleyenler altta liste şeklinde ekledim. Ama kim ne verir ne zaman verir emin değilim.
[spoiler]Binance
Bitfinex
BitOasis
Bitrefill
Bitso
Bittrex
BTCC
CEX.io
Coinbase
Coinfloor
CoinNest
HitBTC
Luno
OKCoin
OKEx
ViaBTC
Xapo[/spoiler]

manjimurai

Alıntı yapılan: uykusuz - 28 Aralık 2017, 00:20:37
Destekleyenler altta liste şeklinde ekledim. Ama kim ne verir ne zaman verir emin değilim.
[spoiler]Binance
Bitfinex
BitOasis
Bitrefill
Bitso
Bittrex
BTCC
CEX.io
Coinbase
Coinfloor
CoinNest
HitBTC
Luno
OKCoin
OKEx
ViaBTC
Xapo[/spoiler]

Bilgilerin  dogrulugunu nereden teyit edebiliriz . Coinbasede bende tutuorum cinku btclerimi
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

uykusuz

Alıntı yapılan: manjimurai - 28 Aralık 2017, 00:30:35
Bilgilerin  dogrulugunu nereden teyit edebiliriz . Coinbasede bende tutuorum cinku btclerimi

Valla bu forkla kimse ilgilenmiyor nedense birkaç kaynakta var bu bilgi. Önceden fork olsa kaç ay öncesinde başlardı muhabbeti. Listedekiler destekleyecekler yalnız. Fork sonrası ne verip vermeyecekleri ile ilgili bir bilgi değil.

Yobit ve hitbtc yeni coini verecek. Onun dışındakilerin şu saatte şu zamanda coini vereceğiz gibi bir  açıklaması yok.

smbllr424

faucethub exchange kısmında az önce bi miktar doge satışı yaptım..

o an poloda 1 doge satışı 56 satoshi idi,

faucethub da satışa koyduktan 10-15 saniye sonra alındı

hemde 58 satoshiden..diğer coinlerdede böyleyse durum değerlendirilebilir..

Futurenet

Alıntı yapılan: smbllr424 - 28 Aralık 2017, 00:57:49
faucethub exchange kısmında az önce bi miktar doge satışı yaptım..

o an poloda 1 doge satışı 56 satoshi idi,

faucethub da satışa koyduktan 10-15 saniye sonra alındı

hemde 58 dogeden..diğer coinlerdede böyleyse durum değerlendirilebilir..
ben hep faucethub da çeviri yapıp cüzdana çekiyorum fees kısmına bakmadan çekmeyin

UnderWorld

Cardano Bitcoin hakkında düşünceleriniz nedir arkadaşlar yatırım yapmayı düşünüyorumda.

JackDaniels

Alıntı yapılan: UnderWorld - 28 Aralık 2017, 23:02:36
Cardano Bitcoin hakkında düşünceleriniz nedir arkadaşlar yatırım yapmayı düşünüyorumda.

japonyada bir çok atm de işlem göreceği şeklinde yazılar okumuştum , ki açıklamalar ve istatistiklere görede ortalama 1 dolar , maksimum 1.5 dolar değeri olması bekleniyor.

Bende yatırım amaçlı 1000tane aldım koydum cüzdana  (spk)

BySuat

BTC şuan paribuda 50.000₺, preevde 12.500$ inat ettim satmadım her zamanki gibi, daha da düşecek gibi gözüküyor hayal kırıklığına uğrattı, düştü diye 62k dan almıştım şuan 51k yani zarardayim sizce ne olur 2 hafta sonrası ben yılbaşında sürpriz bir yükseliş bekliyordum ama olmayacak galiba.