Kripto Para Bölümü ( BTC - Altcoin - USD ) Hakkında Muhabbet ve Soru-Cevap Alanı

Başlatan ikose, 13 Nisan 2015, 22:47:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

uykusuz

Alıntı yapılan: JackDaniels - 02 Ocak 2018, 04:09:04
Bitcoinlerinizi satmayın beyler  ($$) ($$)

[spoiler][/spoiler]

Yok artık lebron james  :g Elde tutmakta fayda var gelecekte bu rakamlara ulaşması zor değil.

JackDaniels

Alıntı yapılan: uykusuz - 02 Ocak 2018, 04:29:23
Yok artık lebron james  :g Elde tutmakta fayda var gelecekte bu rakamlara ulaşması zor değil.

Valla ben 1milyon dolara ulaşacağını düşünüyorum ilerde  (spk)

smbllr424

coinomi dışında bitcore BTX cüzdan açabilecegim bir site var mı?

caldera

Alıntı yapılan: smbllr424 - 02 Ocak 2018, 13:54:32
coinomi dışında bitcore BTX cüzdan açabilecegim bir site var mı?

Cryptopia kullanıyorum ben BTX için  :y

smbllr424

manjimurai

https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

hllkrpnr

Üstadlar biliyorum çok kafanızı yoruyorum ama uğraştım yapamadım. Cryptopia'da önce Vrm yi btc'yi mi çevirmem gerekiyor. Yoksa çapraz şekilde dönüşüm yapabilir miyim? Yapabiliyorsa nasıl yapılıyor acaba? Vrm'nin tamamına linda Coin almak istiyorum

E6653 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Futurenet

Arkadaşlar faucethub hesabında birden fazla bitcoin hesabı olabilir mi acaba yada farklı coinden birden fazla hesap olur mu

JackDaniels

herhangi bir coin örnek veriyorum 1veya 2 Exchange sitesinde bulunuyor diyelim, bu coin diğer sitelerde de bulunmaya başlayınca fiyatı düşer mi artar mı tahmini ???

ata07

Alıntı yapılan: JackDaniels - 03 Ocak 2018, 17:21:29
herhangi bir coin örnek veriyorum 1veya 2 Exchange sitesinde bulunuyor diyelim, bu coin diğer sitelerde de bulunmaya başlayınca fiyatı düşer mi artar mı tahmini ???

Güven kazandırır, artar.