Kripto Para Bölümü ( BTC - Altcoin - USD ) Hakkında Muhabbet ve Soru-Cevap Alanı

Başlatan ikose, 13 Nisan 2015, 22:47:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

manjimurai

Alıntı yapılan: demircan256 - 14 Ocak 2018, 18:42:36
vallamı  :'( :'( eyw kardeşim...ne güzel 5 dk da 70 satoshi sandıydım :) neyse bakacaz başka yerlere artık...ama şunuda söylemedfen edemicem...ben btc adresimi giriyorum bunlarıkasarken..eğer öyle olsa neden cüzdanhatalı demiyordu?

Bitcoin bitcoincashin klonlanmis hali . Normal sartlarda bitcoin hesabina bitcoincaah goderirsen kabul etmes . Ancak faucethub  havuz sistemli oldugu icin kabul edio .
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

tutuman

beyler birşey sormak istiyorum bu cüzdanlara yolladığımız bitcoin miktarları oluyor mesela 20bin bitcoin altı coinbase e göndersek bile ulaşmıyor. bunun bir sınırı olmayan cüzdan türü var mı? daha alt limitleri yollayabileceğimiz?

manjimurai

Alıntı yapılan: ersntas - 14 Ocak 2018, 20:38:58
10 dakikada 100 150 satoshi veren site var. öyle reklamlarla felan uğraşmıyorsun düşünürsen vereyim linkini özelden.

Come On Boy Link Pilisss @ersntas  Çılgınlar Gibi Buffla Bizi :D
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

ersntas

caldera

Proof of Stake yöntemi ile coin nasıl kazanılıyor
Cüzdanı açık tutmakmı gerekiyor devamlı?

Josephine

kazims

Alıntı yapılan: Josephine - 16 Ocak 2018, 22:17:22
yorum silindi galiba ben de o malum siteyle ilgili bişey sorcaktım üyeymişim de değişiklikler olmuş sanırım sitede, neyse artık

kardeşim konu zaten mevcut diye biliyorum

arkadaş kurallara aykırı mesaj yazdığı için silindi

konuyu aratırsanız konusuna yazıp konuyu açana sorabilirsiniz

Josephine

caldera

Alıntı yapılan: tutuman - 14 Ocak 2018, 20:45:39
beyler birşey sormak istiyorum bu cüzdanlara yolladığımız bitcoin miktarları oluyor mesela 20bin bitcoin altı coinbase e göndersek bile ulaşmıyor. bunun bir sınırı olmayan cüzdan türü var mı? daha alt limitleri yollayabileceğimiz?

Coinbase hesabıma 1000 satoshi alabiliyorum ben
20 bin sınırını nereden duydunuz?

manjimurai

Alıntı yapılan: tutuman - 14 Ocak 2018, 20:45:39

Herhangi bir limit bulunmamakda . Bitcoin agindaki yogunluk veya gondericinin feeyi dusuk tutmasi sebebiyle gelcek koinlerin askida kalmasi  veya bagis olarak gecmesinden dolayi bu durum olur . Onun disinda coinbaseye 100 satoshi bile gonderseniz gecer :)  mumkun mertebe ztn bitcoininiz varsa hareket ettirmeyin . Bitcoin suan hasta adamdan farksiz . Bitcoin cash , eth , litecoin olarak cekmeyi denerseniz daha hizli cozum alabilirsiniz . Bende ister istemez bitcoinin gelecegi icin teditgin olmaya basladim . O yuzden mumkun mertebe altcoinlere sardim .