Kripto Para Bölümü ( BTC - Altcoin - USD ) Hakkında Muhabbet ve Soru-Cevap Alanı

Başlatan ikose, 13 Nisan 2015, 22:47:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BySuat

Arkadaşlar yobitten yovi coin almıştım önceden şuan satamıyorum ne yaptıysam olmadı sakın bulaşmayın ne yapmam gerekiyor bilen birisi var mı? :'(

kazims

Alıntı yapılan: BySuat - 06 Haziran 2018, 22:59:44
Arkadaşlar yobitten yovi coin almıştım önceden şuan satamıyorum ne yaptıysam olmadı sakın bulaşmayın ne yapmam gerekiyor bilen birisi var mı? :'(

geçmiş olsun

cüzdan ile alakalı olabilir maintance dedir belki

benim 807 sys gitti 20 gün önce 2.0 versiyondaymış şerefsizler kapatmamış cüzdanıda bittrexte 3.0 versiyonda olunca

yolladığım sys ler hala 2.0 versiyonda duruyor  nasıl alacağımıda bilmiyorum

syscoin yazdım onlarda birşey yapamıyormuş

yobit ....sı na yazdım hala cevap yok

sakın bulaşmayın YOBIT.NET olan exchange sitesine

çoğu coinde scam zaten

geçen LIZA adlı coin %10000 arttı

btc fiyatını geçeçekti neredeyse

dikkat edin

BySuat

Alıntı yapılan: kazims - 07 Haziran 2018, 01:57:00
geçmiş olsun

benim 807 sys gitti 20 gün önce 2.0 versiyondaymış şerefsizler kapatmamış cüzdanıda bittrexte 3.0 versiyonda olunca

çoğu coinde scam zaten

dikkat edin
Bakımda olduğunu sanmıyorum cüzdanda elimde olan yoviler gözükmüyor ama satış sayfasında gözüküyor internetten de baktım aynı durumda olan insanlar varmış önceden de, elimde patladı yani. Geçen günlerde lambo coin 1 satoshiden 19 BTC ye çıktı yanlışıkla almış olsaydık zengindik yobitte çok para bulundurmayın

manjimurai

Alıntı yapılan: BySuat - 07 Haziran 2018, 15:47:53
Bakımda olduğunu sanmıyorum cüzdanda elimde olan yoviler gözükmüyor ama satış sayfasında gözüküyor internetten de baktım aynı durumda olan insanlar varmış önceden de, elimde patladı yani. Geçen günlerde lambo coin 1 satoshiden 19 BTC ye çıktı yanlışıkla almış olsaydık zengindik yobitte çok para bulundurmayın

Sorun bulundurmak degil sorun ne oldugu bellicolmayan coinleri almayin :)
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

BySuat

Alıntı yapılan: manjimurai - 08 Haziran 2018, 13:30:40
Sorun bulundurmak degil sorun ne oldugu bellicolmayan coinleri almayin :)
hergün düzenli olarak %0.1 artıyor elimde zaten btc olarak tutucam böyle kalacağına bileşik faizden iyi kazandırır dedim aldım almaz olaydım sayfada hep en üstte duruyor birde nerden bileyim satılmadığını. Sonuç olarak almamak gerekiyor gerçekten. Paranın buhar olduğunun üstüne birde alamadığım bir coin için %40 gibi bir karı kaçırdım ağlasam yeri.

manjimurai

Alıntı yapılan: BySuat - 08 Haziran 2018, 20:17:49
hergün düzenli olarak %0.1 artıyor elimde zaten btc olarak tutucam böyle kalacağına bileşik faizden iyi kazandırır dedim aldım almaz olaydım sayfada hep en üstte duruyor birde nerden bileyim satılmadığını. Sonuç olarak almamak gerekiyor gerçekten. Paranın buhar olduğunun üstüne birde alamadığım bir coin için %40 gibi bir karı kaçırdım ağlasam yeri.

Aynen ole . Marketcapta 1.5 milyon dolarla % 70.000 artan coin bile gordum . Adam tek basina pumpliordu :) bi ara etherium blue , etherium red , bitcoin white mi ne ole seyler turediydi :) cikio yani . Hic bulasmican . Bildigin herkezin aldigi listsi belli koinlere gir . Az kazanirsin ama icin rahat olur en azindan
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

atsilak

Alıntı yapılan: kazims - 07 Haziran 2018, 01:57:00
geçmiş olsun

çoğu coinde scam zaten

dikkat edin
şimdi senin yazını okuyunca farkettim içeride 86 Liza vardı ve nerdeyse 12 BTC yapıyor ama siteye girince ne göreyim 86 lizadan eser yok bu nasıl borsa benim lizalar nereye gittiki

BySuat

Planlıdır hepsi zaten hocam öyle bir pump yapacaksanız kimsede olmaması gerekiyor coin yobitinde parmağı var bu işlerde yoksa nasıl olsun yobiti anlık kullanın arkadaşlar alıp başka borsaya atın

kazims

Alıntı yapılan: atsilak - 09 Haziran 2018, 12:34:23
şimdi senin yazını okuyunca farkettim içeride 86 Liza vardı ve nerdeyse 12 BTC yapıyor ama siteye girince ne göreyim 86 lizadan eser yok bu nasıl borsa benim lizalar nereye gittiki

o liza o değil

senin lizalar lambo mu ne oldu swap oldu liza

takip etmen lazım bu .. leri

ne yaptıkları belli değil çünkü

manjimurai

Beyler Btc Türke Bonus Bitcoindeki 2 m litecoini atayim dedim. Adres M ile Başlıyor. Sordum Biz Segwitle calisioruz . Bildigim kadariyla LTC Adresi Her Zaman L İle Başlar. Sizdedemi Öle ?