Kripto Para Bölümü ( BTC - Altcoin - USD ) Hakkında Muhabbet ve Soru-Cevap Alanı

Başlatan ikose, 13 Nisan 2015, 22:47:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Futurenet

Alıntı yapılan: manjimurai - 21 Haziran 2018, 14:13:48
Beyler Btc Türke Bonus Bitcoindeki 2 m litecoini atayim dedim. Adres M ile Başlıyor. Sordum Biz Segwitle calisioruz . Bildigim kadariyla LTC Adresi Her Zaman L İle Başlar. Sizdedemi Öle ?
l ile başlıyır

ikose

manjimurai

Alıntı yapılan: Futurenet - 21 Haziran 2018, 23:56:56
l ile başlıyır
Alıntı yapılan: ikose - 22 Haziran 2018, 01:58:02
Benimkide L  ile başlıyor @manjimurai 

Btc Türkde Dimi ? Bu Adam Bana Niye Öle Dedi Ozaman Anlamadım. Hic Bi Cüzdanda M İle Başlayan Görmedim Zaten :S
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

Bozkurt88

Soğuk depo P2SH (segwit) cüzdan kökü kullananların ki "M" koduyla başlıyor cüzdan adresleri.

Futurenet

Arkadaşlar binance yada başka bir Exchange de al sat yapmak istiyorum şimdi deneme amaçlı zıl aldım 100 adet 1200 den aldım diyelim satış emrini 1300 olunca sat diye girdim fakat satılmadı o fiyata gelince satılacak ama o fiyatı geçsede satılmadı acaba yanlış bir şey mi var yoksa ben mi bilemedim ?

Josephine

Faucethub a Yeni bitcoincash adresi eklemek için eskisini sildim, ama ne Coinbase cüzdanımı ne de koinimdeki cüzdanımı kabul etmiyor! Sürekli invalid adress hatası.  Bugüne kadar bu sitelerdeki bitcoin Ltc vs bütün cüzdanlarımı kabul eden faucethub şimdi bitcoincash olunca ikisini de kabul etmiyo  neyapacağımı şaşırdım fikri olan varmı? Cüzdanların ikisi de "Q...." ile başlıyor, eski cüzdanım 3 ile başlıyordu, bunla bi ilgisi varmıdır ne yapmam gerekiyo işin içinden çıkamadım.

Josephine

Bu faucethub a ekleyemediğim adreslere başka sitelerden hep gönderim yaptım hiç bi sorun olmadı , aynı adresleri buna ekleyemiyorum, nerde hata var bulamıyorum, kabul etmiyo etmiyo

manjimurai

Alıntı yapılan: Josephine - 24 Haziran 2018, 19:33:57
Faucethub a Yeni bitcoincash adresi eklemek için eskisini sildim, ama ne Coinbase cüzdanımı ne de koinimdeki cüzdanımı kabul etmiyor! Sürekli invalid adress hatası.  Bugüne kadar bu sitelerdeki bitcoin Ltc vs bütün cüzdanlarımı kabul eden faucethub şimdi bitcoincash olunca ikisini de kabul etmiyo  neyapacağımı şaşırdım fikri olan varmı? Cüzdanların ikisi de "Q...." ile başlıyor, eski cüzdanım 3 ile başlıyordu, bunla bi ilgisi varmıdır ne yapmam gerekiyo işin içinden çıkamadım.

benim btc türkden cektigimi sende cekiosun anlasilan . teknolojiye ayak uyduramiyor borsa ve siteler
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

Josephine

Alıntı yapılan: manjimurai - 24 Haziran 2018, 19:38:13

benim btc türkden cektigimi sende cekiosun anlasilan . teknolojiye ayak uyduramiyor borsa ve siteler

Sende çözüm bulamadın yani?
Şaka gibi resmen,  bi koinim olsa neyse coinbase i de kabul etmiyo, ve bu bi aydır böyle, mecbur bcash leri başka bişeye çevirip çekcem, ama koskoca faucethub olsun coinbase olsun mantıksız, nası  olur ben anlamadım, bi çözümü vardır illaki gibi geliyo bakalım

manjimurai

Alıntı yapılan: Josephine - 24 Haziran 2018, 20:21:09
Sende çözüm bulamadın yani?
Şaka gibi resmen,  bi koinim olsa neyse coinbase i de kabul etmiyo, ve bu bi aydır böyle, mecbur bcash leri başka bişeye çevirip çekcem, ama koskoca faucethub olsun coinbase olsun mantıksız, nası  olur ben anlamadım, bi çözümü vardır illaki gibi geliyo bakalım

Yamaç   
Yamaç (Koinim)

14 May 10:14 +03

Merhabalar,

Eğer, henüz CashAddr desteklemeyen bir platform ile transfer yapmak istiyorsanız, aşağıdaki linkten Legacy – CashAddr çevirisi yapabilir ve transferinizi gerçekleştirebilirsiniz.

https://cashaddr.bitcoincash.org

Güncel durumda piyasada 2 çeşit Bitcoin Cash adresi kullanılmaktadır; Legacy ve CashAddr. Bitcoin Cash çatallanması ilk oluştuğunda kullanılan Legacy adresleri Bitcoin adresi ile karışabiliyordu. Bu karışıklığı ve beraberinde getirdiği transfer hatalarını önlemek için, Bitcoin Cash ekibi tarafından sadece Bitcoin Cash'e özel CashAddr geliştirildi.

Koinim olarak BCH adreslerini CashAddr olarak destekliyoruz.