Kripto Para Bölümü ( BTC - Altcoin - USD ) Hakkında Muhabbet ve Soru-Cevap Alanı

Başlatan ikose, 13 Nisan 2015, 22:47:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Futurenet

Alıntı yapılan: Josephine - 24 Haziran 2018, 19:33:57
Faucethub a Yeni bitcoincash adresi eklemek için eskisini sildim, ama ne Coinbase cüzdanımı ne de koinimdeki cüzdanımı kabul etmiyor! Sürekli invalid adress hatası.  Bugüne kadar bu sitelerdeki bitcoin Ltc vs bütün cüzdanlarımı kabul eden faucethub şimdi bitcoincash olunca ikisini de kabul etmiyo  neyapacağımı şaşırdım fikri olan varmı? Cüzdanların ikisi de "Q...." ile başlıyor, eski cüzdanım 3 ile başlıyordu, bunla bi ilgisi varmıdır ne yapmam gerekiyo işin içinden çıkamadım.
eskisini silme ekle tekrar o cashı desteklemeyebilir o yüzden ekleyemiyorsun

Josephine

Alıntı yapılan: manjimurai - 24 Haziran 2018, 22:01:38

Yamaç   
Yamaç (Koinim)

14 May 10:14 +03

Merhabalar,

Eğer, henüz CashAddr desteklemeyen bir platform ile transfer yapmak istiyorsanız, aşağıdaki linkten Legacy – CashAddr çevirisi yapabilir ve transferinizi gerçekleştirebilirsiniz.

https://cashaddr.bitcoincash.org

Güncel durumda piyasada 2 çeşit Bitcoin Cash adresi kullanılmaktadır; Legacy ve CashAddr. Bitcoin Cash çatallanması ilk oluştuğunda kullanılan Legacy adresleri Bitcoin adresi ile karışabiliyordu. Bu karışıklığı ve beraberinde getirdiği transfer hatalarını önlemek için, Bitcoin Cash ekibi tarafından sadece Bitcoin Cash'e özel CashAddr geliştirildi.

Koinim olarak BCH adreslerini CashAddr olarak destekliyoruz.

Çok saol ilk fırsatta deniycem, bu şekilde çeviri yaparak doğru adrese ödeme aldın mı ,test etmişsindir gerçi

Josephine

Alıntı yapılan: Futurenet - 25 Haziran 2018, 11:57:47
eskisini silme ekle tekrar o cashı desteklemeyebilir o yüzden ekleyemiyorsun

Silmeden denedim bi türlü kabul etmeyince, eskisini sildim mecburen,
Tabi o da işe yaramadı neyazıkki...

Futurenet

Alıntı yapılan: Josephine - 27 Haziran 2018, 19:59:29
Silmeden denedim bi türlü kabul etmeyince, eskisini sildim mecburen,
Tabi o da işe yaramadı neyazıkki...
benim iki hesabım var ben eklemiştim silmeden umarım sorunu halledebilirsin

Futurenet

Arkadaşlar btx hesabımı faucethub silmiş başka ekle diyor acaba başına böyle bir şey gelen var mı? Oraya göndermiş olduğum btx lerde yok hesap silindiği için  :m

smbllr424

Alıntı yapılan: Futurenet - 03 Temmuz 2018, 23:49:21
Arkadaşlar btx hesabımı faucethub silmiş başka ekle diyor acaba başına böyle bir şey gelen var mı? Oraya göndermiş olduğum btx lerde yok hesap silindiği için  :m
bende farklı 2 tne btx cüzdan ekliydi,

ikisinide silmiş ama btx ler faucethub hesabımda duruyor..

buzz

Alıntı yapılan: Futurenet - 03 Temmuz 2018, 23:49:21
benimde adres silinmiş.ekliyorum kabul etmiyor.uyarıda btx adres değişimi oldu, adresinizi convert edin buradan diyor
convert ettim ama verdiği adrese güvenemedim
Eğer bir nehirde iki balık kavga ediyorsa, bilin ki oradan az önce uzun bacaklı bir ingiliz geçmiştir.

Futurenet

@smbllr424 bende btxxlwr yok  (hydr) admin sıfırlamış hep @buzz hangi cüzdanı kullanıyorsun ekleyince kabul etmedi ? Ben niye böyle bir şey yaptığını anlamdım btx piyasadan kalkacak mı yoksa

smbllr424

Alıntı yapılan: Futurenet - 04 Temmuz 2018, 10:40:36
@smbllr424 bende btxxlwr yok  (hydr) admin sıfırlamış hep @buzz hangi cüzdanı kullanıyorsun ekleyince kabul etmedi ? Ben niye böyle bir şey yaptığını anlamdım btx piyasadan kalkacak mı yoksa
kullandiginiz btx cuzdana girip yeni adres alin btx adresler degismis

Futurenet