Kripto Para Bölümü ( BTC - Altcoin - USD ) Hakkında Muhabbet ve Soru-Cevap Alanı

Başlatan ikose, 13 Nisan 2015, 22:47:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yerceylan

@kazims modum hangi tarayıcıyı kullanıyorsanız kaldırın. Kalıntı dosyları temizleyin tekrar kurun bence. Bir daha sıkıntı olmasın

kazims

Alıntı yapılan: smbllr424 - 25 Ekim 2018, 13:27:44
cüzdanlar ile faucet sitelerini mutlaka ayrı tarayıcıdan kullanmak gerek..

geceden beri bnmde kafama takıldı bu konu..cüzdan mailini başlarda bende kullandım sitelerde ama sonradan degiştirdim..

2FA larıda yapa yapa barkod ları saklaya saklaya bigün ordada bi hata yapacam diyede korkuyorum..

emek vermeden emekleri çal, geçmiş olsun..benzer bişeye kimse uğramaz inş..

sağolasın 2FA da ne kadar güvenilir göreceğiz.

Onunda bir yolunu bulurlar.

Alıntı yapılan: yerceylan - 25 Ekim 2018, 13:32:16
@kazims modum hangi tarayıcıyı kullanıyorsanız kaldırın. Kalıntı dosyları temizleyin tekrar kurun bence. Bir daha sıkıntı olmasın

tarayıcıyı silsem bile içindeki profili silemiyorum içinde şifreler bookmarklar mevcut yıllardır aynı profili kullanıyorum.

brave browser var bakalım onu deniyorum hem token veriyor hem browser

manjimurai

Alıntı yapılan: kazims - 25 Ekim 2018, 18:33:46
sağolasın 2FA da ne kadar güvenilir göreceğiz.

Onunda bir yolunu bulurlar.

tarayıcıyı silsem bile içindeki profili silemiyorum içinde şifreler bookmarklar mevcut yıllardır aynı profili kullanıyorum.

brave browser var bakalım onu deniyorum hem token veriyor hem browser

Kardesim gecmis olsun . Son durum nedir ?
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

kazims

Alıntı yapılan: manjimurai - 27 Ekim 2018, 09:45:31

Kardesim gecmis olsun . Son durum nedir ?

hala bekliyoruz destekten cevap,

faceden döüş yaptılar not ettik diye mesajıızı, destekten haber yok hala.

kazims

Arkadaşlar mail hackleme olayından sonra programlar araştırmaya başladım.

Gördümki kurduğum programlardan bazılarının bulduğu sonuç biz faucet toplarken siteler trojan yada malware bulaştırıyor.

En son denediğim Malwarebytes adlı programla, burada da konusu olan sitelerden trojan bulaşma olasılığının yüksek olduğunu belirten uyarılar aldım.

Bu ve benzeri antivirus programlarını kurup sisteminizi denetleyiniz.

Firewall yoksa firewall kurunuz.

2FA yapmayı sitelerde var ise yapınız.

Faucet topladığınız browser başka normal borsa gibi girdiğiniz siteler için başka browser kullanınız.

Forumdaki konulara tek tek bakıp trojan verenleri yazacağım zaman buldukça

Konuma neden bunu yazdınız diye mesaj yazmamak adına burdan bildiriyorum. Forumdaki üyeleri korumak ilk öncelikli görevimizdir.

Mamy1991

Herkeze merhaba . uzun süredir bu tür işlerle uğraşıyorum . bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. electrum adlı kripto cüzdan edindim pcye indirdim cüzdan nuamramı aldım . bu sadece bu kadar la mı kalıyor . üyelik felan istemiyor mu acaba ?

manjimurai

Alıntı yapılan: Mamy1991 - 29 Ekim 2018, 21:17:01
Herkeze merhaba . uzun süredir bu tür işlerle uğraşıyorum . bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. electrum adlı kripto cüzdan edindim pcye indirdim cüzdan nuamramı aldım . bu sadece bu kadar la mı kalıyor . üyelik felan istemiyor mu acaba ?

@smbllr424  sanki senin electro vardi :))
https://freebitco.in/?r=2572484    - Bet , İddaa , Saatte 200 Dolar Kazanma Şansı Hepsi 1 Arada , Ref Kazancını Paylasiyorum Mesaj atmanız Yeterli :)

smbllr424

Alıntı yapılan: manjimurai - 31 Ekim 2018, 09:43:07
@smbllr424  sanki senin electro vardi :))
vardı da şimdi yok..fee düşük diye kullanmıştım fee lerin uçtuğu dönemde..
hatta unuttum bile :D

Alıntı yapılan: Mamy1991 - 29 Ekim 2018, 21:17:01
şifre beliliyorsunuz zaten kurulumda..birde private key i saklamanız gerekiyordu..yanlış hatırlamıyorsam..
üzdanı daha sonra baska yere yada aynı cihaza kurabilmeniz için..yoksa btc ler gidiyordu..banada anlatan biri vardı forumda ama adı aklıma gelmediydi..
manji bana palamış bende @kazims:m
sanki electriumdan anlayan kişiyi biliyordu.. @nebu ustada olabilir..bi baksınlar bakalım

nebu

Alıntı yapılan: smbllr424 - 31 Ekim 2018, 14:45:02
vardı da şimdi yok..fee düşük diye kullanmıştım fee lerin uçtuğu dönemde..
hatta unuttum bile :D
şifre beliliyorsunuz zaten kurulumda..birde private key i saklamanız gerekiyordu..yanlış hatırlamıyorsam..
üzdanı daha sonra baska yere yada aynı cihaza kurabilmeniz için..yoksa btc ler gidiyordu..banada anlatan biri vardı forumda ama adı aklıma gelmediydi..
manji bana palamış bende @kazims:m
sanki electriumdan anlayan kişiyi biliyordu.. @nebu ustada olabilir..bi baksınlar bakalım

Hem bilgisayarınıza hem de telefonuza Electrum kurabilirsiniz. Ancak mutlaka şifrenizi, seed kodunuzu ve telefondan hesabınıza erişmek için kullanacağınız şifreyi bir yere kaydedin. Bunlar olmadan hesabınıza erişezsiniz ve gider btc'cikler :)

ColdMetal82

elimde baya bi monero var ve bunları nasıl bitcoine çevireceğimi bilmiyorum yardım edin lütfen.