Kripto Para Bölümü ( BTC - Altcoin - USD ) Hakkında Muhabbet ve Soru-Cevap Alanı

Başlatan ikose, 13 Nisan 2015, 22:47:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

BySuat

Btc transferde çok problem çıkartıyor fiyatı yükseldiği zaman fee artıyor gönderim süresi uzuyor. Geçen yıl farkında olmadan10k satoshi yollarken 35k satoshi fee ödemistim.  Mining yapanlar azaldıkça fee ve gönderim süresi de uzayacak sonu olmayan bir kuyu bence. Ama doge, bts gibi coinler düşük fee ve çok daha hızlı şekilde transfer yapabiliyor. Gelecekte gerçek hatta kullanacağımız kripto paranın bazı özelliklerini düşününce üretim adedi fazla sadece yetkili kişiler tarafından transferlerin denetleneceği teknolojiye sahip, transfer hızı yüksek, üretimi çevreci bir yontemle yapılacak ve günümüz global paralarına benziyecek kapitalizme hizmet etmeye devam edecekse madenciliğin 100 yıllar boyunca yavaşça ve hızı kontrol edilebilir şekilde sürmesi gerektiği bu konulardaki bazı düşüncelerim.  (spk)

buzz

Benim gönderim de blockchain de kaldı. şöyle bir uyarı veriyor. Sonuç ne olur bilen var mı acaba?
[spoiler][/spoiler]

Edit* sorun neydi çözemedim ama sonuç olarak ödeme yerine ulaştı
Eğer bir nehirde iki balık kavga ediyorsa, bilin ki oradan az önce uzun bacaklı bir ingiliz geçmiştir.

sedat076

Merhaba, öğrenciyim pandemiden dolayı çalıştığım iş yeri bir süre ara verdi. Ve benim ufak kazançlara ihtiyacım var. Boş kalmaktan iyidir diye düşünüyorum.  500 TL'ye kadar yatırım yapsam ne kadar kazanabilirim. Veya bitcoin borsasına girsem daha çok kazanabilirmiyim? Deneyimli kişilerin tavsiyelerini bekliyorum :)

erudemu

arkadaşlar binance' tan bi adrese çekim yapıcam ama 9 dolara yakın kesinti yapıyor ne biçim iş bu . %20 indirimli komisyonla üye oldugum halde çekim yaparken bu kadar ücret fazla değil mi? Altı üstü 10bin satoshi yollicam ama kesinti daha çok alıyor

kazims

Alıntı yapılan: erudemu - 11 Aralık 2020, 13:47:10
arkadaşlar binance' tan bi adrese çekim yapıcam ama 9 dolara yakın kesinti yapıyor ne biçim iş bu . %20 indirimli komisyonla üye oldugum halde çekim yaparken bu kadar ücret fazla değil mi? Altı üstü 10bin satoshi yollicam ama kesinti daha çok alıyor

Genelde 0.0005 btc den aşağı kesinti çok oluyor exchangelerde

Btc fiyatı yükseldikçe bunlara alışacağız mecbur

BySuat

Alıntı yapılan: kazims - 11 Aralık 2020, 16:53:34
Genelde 0.0005 btc den aşağı kesinti çok oluyor exchangelerde

Btc fiyatı yükseldikçe bunlara alışacağız mecbur
BTC nin çaresiz kaldığı bir nokta.

erden57

COİNTRAL YILBAŞI ÇEKİLİŞİ (KYC Şartı Yoktur)

25 kişiye 25000TL değerindeki
* 10 Milyon Satoshi
* 10 Gram Altın
* 5 Ledger Nano S

Yapmanız gerekenler

https://www.cointral.com/tr linkten üye olunuz

https://twitter.com/Cointral hesabını takip ediniz

Sabitlenmiş Tweetteki çekiliş duyurusu gönderisini beğeniniz

Son gün 15 Ocak. Bol şans

fcdventures.com
nedregpt.com

kazims

Bittrex will remove XRP markets on Friday, January 15th, 2021 at 4PM (PST).

The following markets will be removed:
• BTC-XRP
• ETH-XRP
• USDT-XRP
• USD-XRP

smbllr424

coinbase hesabımı doğruladım, doğrulamayı bildiren mailide aldım ama hesaba girdiğimde hesap hala doğrulanmamış görünüyor, coinbase doğrulama yapan varsa..

dogrulama bildirim maili: We've verified your account. You're all ready to invest in crypto.

Hesabınızı doğruladık. Hepiniz kriptoya yatırım yapmaya hazırsınız.

kazims

Alıntı yapılan: smbllr424 - 09 Ocak 2021, 00:10:11
coinbase hesabımı doğruladım, doğrulamayı bildiren mailide aldım ama hesaba girdiğimde hesap hala doğrulanmamış görünüyor, coinbase doğrulama yapan varsa..

dogrulama bildirim maili: We've verified your account. You're all ready to invest in crypto.

Hesabınızı doğruladık. Hepiniz kriptoya yatırım yapmaya hazırsınız.

yıllar önce yaptık o işleri sen geç kalmışsın bayağı

cep telefonuna yönlendiriyordu hatırladığım ordan fotoğraf yolluyorduk

sorun olmuş olabilir

desteğe yaz en güzeli