Adfiver (SCAM)

Başlatan strenergy, 23 Eylül 2015, 16:51:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilalyuzugullu

zaten paypal incelemesinde, sıkıntı yaşamamak için sen ne dersen he diyor işte :D ben ürünüm gelmedi dedim oda evet ürünü göndermedim hemen parasını iade ediyorum diyor, bu paypal ı düzeltip rahat bi şekilde devam edebilmesi için gerekli ;)

tayfunxl

siteye ancak dün akşam girebildim , 50 den fazla reklam vardı , tüm belirtiler kendini gösterdiği için kendimi riske atmak istemedim , diskotekte birer su içip ayrıldık , herzamanki gibi giden DR lere yazık oldu , devam eden arkadaslara bol şans (hp)

magnumrox3

PayPal ödemeleri açıldı mı?

Edit: Açılmış arkadaşlar.

ata07

Admin herşeyi halletti ve paypal ödemelerini açtı anında paypal ödemelerine devam :) Dispute açan arkadaşlara geçmiş olsun ;)

Upgrade and Advertise Promotion:
We are now offering a 10% off on all upgrade purchases as well as advertising packages purchases.

Renewal discount on referrals for all memberships:
30 days: 8%
60 days: 13%
90 days: 20%
150 days: 27%
240 days: 32%

These promotions will be available until December 16th at 23:59 server's time.

MEGFB

ben açtım yarım saatte kabul etti. valla ben standart üyeyim rr avg 0.5 e kadar düştü . yapacak bişey bulamadım ve dispute yaptım. 200 rr 95 tık yani..

MEGFB

10$ + 6$ reklam karım oldu :D

ero

arkadaslar odeme istedim aninda geldi anlamadimki problem ne

universitely76

Birkaç sayfa geriye dönüp okursanız görebilirsiniz, yönetim sorunları çıktı sitede, PP incelemesi oldu.. ancak daha sonra toparladılar, şu an için devam ediyorlar..
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Konu sadece Paypal incelemesi de değil.
Sitenin yatırımcılarına kazandırmıyor olması da var.

Ref sahipleri adminle aralarındaki diyalogları paylaşsalar daha iyi olur diye düşünüyorum.

bilalyuzugullu

bide adminle iletişemiyenler var tabiii :D bug reportsa foto attım direk reflerin çöküşünü gösteren, anında kaldırıldı :))
olmadı stats konusu açayım, çöküşü rakamlarla göstereyim dedim ahaliye, anında kaldırıldı :DD

paypal problemi bahane oldu aslında, bugüne kadar paypal la problem yaşadı diye bi siteye dispute açtığımı hatırlamıyorum, mutlaka beklemişimdir sonucu ve ona göre hareket etmişimdir.

ancak bu sefer bahane bu oldu, disputeyide hızlı bi şekilde sonuçlandırmak zorunda kaldı admin, paypal ile papaz olmamak için :)