Adfiver (SCAM)

Başlatan strenergy, 23 Eylül 2015, 16:51:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ptcsite46

Site gidici mi bilmem:)

ptcsite46

Site geldi geri... Cshout için doğum günü tarihi girmek gerekiyor. Ben d.günü tarihi vermemiştim. Şimdi admine ticket attım. bakalım

ata07

Christmas Promo #1 is now running!

Upgrade Promotion:
We are now offering a 10% discount on all upgrade purchases.
This promotion will be available until December 24th at 23:59 server's time.

GameHunter

Ödemem gelmedi Paypala, 24 saat geçti hala yok Support'tan yazdım bakalım.

ata07

Alıntı yapılan: GameHunter - 30 Aralık 2015, 02:39:50
Ödemem gelmedi Paypala, 24 saat geçti hala yok Support'tan yazdım bakalım.

En başlarda yaşanan mevzu yaşanmış sanırım paypal ödemesine tıklayınca bu çıkıyor.

You are eligible to receive a 10% bonus in your payment.
If you request your payment after 14 days of today's date, you will receive a bonus of 10% automatically added to your payment.
For more information about this offer, please visit: Bonus Offer.

Kabul edip yada etmemek senin elinde no dersen ödeme bölümü çıkıyor hemen alabiliyorsun parayı ama daha yeni yaptılar sanırım senin ödeme arada kaynamış ondan gelmemiş olabilir ticket ile halledersin eğer kaçmadılarsa :D

Ufuko

Çok fazla ödeme talebi var diyor daha sonra tekrar deneyin diyor  :m

universitely76

Arkadaşlar site hakkında genel bir yorumda bulunayımki ben artık her an gidici olabileceğini düşünüyorum, daha fazla yatırım alabilmek için yılbaşını geçirmeyi planladı ve bu süreç geçti sayılır. Bundan sonrası için dikkatli olmakta fayda var :y
Şu sıra imzasız'ım...

6il9in

Probux un son zamanları geldi aklıma :D

GameHunter

Güya PayPal adresim ödemeyi kabul etmiyormuş saçmalığa bakın, diğer siteleri kabul ediyorda sadece bunu mu etmiyor.

...............

universitely76

Ben ödeme aldım 2 gün önce, daha sonra yok para gelmediyse ticket açın diye sayfa üstünde uyarı da gelmişti ama baktım para anında gelmiş hiç bulaşmadım.. Ancak bu tür senaryolar bundan sonra çoğalacaktır diye düşünüyorum.
Şu sıra imzasız'ım...