Adfiver (SCAM)

Başlatan strenergy, 23 Eylül 2015, 16:51:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: king365g - 25 Ekim 2015, 22:43:15
reklama tıklama zorunluluğu varmı belirtilmemişte hiç bir uyarı falanda yok tıklamadığımız takdirde RR ler aktif oluyormu yani tıklamasakta?

TOS: 2.5. The clicks you earn are directly related to the clicks you make. If you click at least 4 advertisement at the same time-frame everyday, you will be credited all of the clicks made by your Referrals. Your clicks will be reset based on the server time which can be seen in the View Advertisements page.

kısaca yarınki ref gelirlerini alabilmen için bugün 4 reklam tıklamış olman gerekiyor

Ufuko

"You are in 21° place in the referral contest with a total of 62 direct referrals."

Derece(°) filan görünce bir an dedim AdFiver'da hava durumu mu var  :D Ref Yarışması sıralamasıymış  :))
Google zamanı yapaydınız o yarışmayı görürdüm ben sizi  (zopa)  :m

enes41678

Arkadaşlar merhaba ben foruma yeni katıldım. Ben de bu ptc olayından 3-5 bişey kazanmaya çalışıyorum :) Bu adfiver ı araştırırken bu konuya denk geldim. Nasıl bu site,sağlammı acaba?

strenergy

Alıntı yapılan: enes41678 - 02 Kasım 2015, 20:32:02
Arkadaşlar merhaba ben foruma yeni katıldım. Ben de bu ptc olayından 3-5 bişey kazanmaya çalışıyorum :) Bu adfiver ı araştırırken bu konuya denk geldim. Nasıl bu site,sağlammı acaba?

Öncelikle foruma hoşgeldin Enes ;)

Adfiver daha yeni açılmış bir site bu nedenle çok da birşey söylemek doğru değil ama site yeni açıldığından dolayı bir süre ödeme yapmaya devam edecektir :)
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

enes41678

O zaman biraz daha bekleyelim site kendini kanıtlasın hocam :) malum son zamanlar ptc siteleri batan batana  :)) Hoşbulduk bu arada :)

famila63

neyi kanıtlayacak acaba her site riskli en güvenilir dedigin scam oluyor enes

enes41678

Valla dediğin de doğru. Ojooo da buna örnek Kaç yıllık site battı hocam, haklısın :) Ama bu işlerde de risk almak gerekiyo biraz.

6il9in

Foruma hoşgeldin @enes41678

Formumuz umarım sana ptc tecrübesi ve bilgisi kazandırır :)

enes41678

Ufuko

AdGrid eklendi siteye  (ok)