Adfiver (SCAM)

Başlatan strenergy, 23 Eylül 2015, 16:51:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilalyuzugullu

sen torpillsin modum :D küçükken kazana düştün nede olsa :))  bizde kurtarmak için dr peşine düştük bakalım :P

enginn_

dün rr tıklaması 501 bugün ise 68 şaka gibi. recycle yapalı daha 3 gün olmadı ama AVG yerlerde adminin bu işe bi el atması lazım.

ata07

Bilal hocam siz admine yazdınızmı ne diyor halledicez düzelticezmi diyor yoksa saçma sapan recycle yapın diye bişeylermi geveliyor ? Foruma yazdınızmı tepkileri ne oldu eğer sıkıntılıysa durum bizde hafiften korkmaya başlayalım :D

6il9in

Ukösem modum zarar edersek senden tahsilat yapacaz.. :D

Admin avg ler için hiçbirşey yapmaz. Zaten gereğinden fazla yüksek tuttu. Adamın stratejisi bu zaten :))

Zarar edeceğini düşünen arkadaşlar dispute açabilir. Muhtemelen yüksek olasılıkla kazanırsınız. Zira geçmişte hep böyle oldu :g

Arkadaşlar scam olan zapbux ve Fusebux konularını ve stats bölümüne bakınız.  Çok değerli, saygıdeğer, yardımsever ve alçak gönüllü sevgili kırmızı adminimiz @ElisaMcCline nin zapbux ve fusebux için bir stratejisi vardı. Müsait olanlar bir incelesin derim :D

ibrhmsny

varidat

Recycle ettiklerim tıklamayınca ticket attım, admin sabret dedı,
onları da recycle ettim yıne tıklamayanlar oldu, yıne tıkcet attım
admin bu sefer her gun sunu yap, reflerı uzun surelı uzat, gıbı gıbı yazmıs durmus
biraz sıkıntı var galıba rr tarafında

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: blqn - 17 Kasım 2015, 08:37:35
....
Arkadaşlar scam olan zapbux ve Fusebux konularını ve stats bölümüne bakınız.  Çok değerli, saygıdeğer, yardımsever ve alçak gönüllü sevgili kırmızı adminimiz @ElisaMcCline nin zapbux ve fusebux için bir stratejisi vardı. Müsait olanlar bir incelesin derim :D

Eksik kalmamış maaşallah :D

Yanlız adminle de iletişime de geçmek lazım. Bir de başta biraz toplu recycle istiyor.
Adminle iletişime de geçerek yaptığınız recycle ların ücretlerini purchase balance a iadesini de isteyin arkadaşlar.
Yani uğraşacaklar varsa, boşa harcanan rakamları da talep edin.

6il9in

Hakacu olmayınca bize düştü şakşakcılık :PP :D :)) (gyk)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: blqn - 17 Kasım 2015, 16:40:58
Hakacu olmayınca bize düştü şakşakcılık :PP :D :)) (gyk)

Off, kavgada söylenmez bak :D
Foruma arada bakıyorsa, düşer yakında :D (gyk) için gel gel çekiyorsun galiba :D

6il9in

Nasılsa 3 tuş özelliği yok :))

İstesede bişey yapamayacak :D