Adfiver (SCAM)

Başlatan strenergy, 23 Eylül 2015, 16:51:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Coulers79

Yanlış (gyk) tespiti, ninja @Hkntk1 yapmaz öyle şey.

bilalyuzugullu

@ata07 ben forumdan gizli ban yemiş bi üyeyim :D yazdıklarım yayınlanmıyor :D topic açamıyorum, eskazaa açabildiğimi anında uçuruyorlar :D
ne bugreports a nede istatisliklere konu açamadım, adminlede hiç polemiğe giremem, girersemde kesin komple banlanırım siteden :))

o yüzden becerebildiğim kadar direk ref yapıp o şekilde gitmek şimdilik, ilerde düzelme gibi bi durum olursa bakarım gene rentref olayına :D
nasılsa daha 11 ay zamanımız var ;)

6il9in

Gülüm Golden in bitmesine o kadar varda sence site ne zaman .... :g (op)

bilalyuzugullu

bu avg lerle hiçbişeycik olmaz merak etme sen :D baksana daha kafadan 80$ zarardayız, bide refler giderken para keserse dahada fena :D
bu şekilde sonsuza kadar devam edebilir gibi sankim :D

6il9in

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 17 Kasım 2015, 21:53:05
bu avg lerle hiçbişeycik olmaz merak etme sen :D baksana daha kafadan 80$ zarardayız, bide refler giderken para keserse dahada fena :D
bu şekilde sonsuza kadar devam edebilir gibi sankim :D

Bence keser TOS a bak istersen TOS luyacaz gülümcüm :PP

Kayads de böyleydi :PP

tayfunxl

saat 23:00 dan sonra RR ler battaniyelerine sarılıp yatıyor  :g sabah 7:00 da koğuş kalk diyorum. Daha  8 saat lik aralıkta tıklayanı görmedim. :X

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: tayfunxl - 17 Kasım 2015, 23:33:07
saat 23:00 dan sonra RR ler battaniyelerine sarılıp yatıyor  :g sabah 7:00 da koğuş kalk diyorum. Daha  8 saat lik aralıkta tıklayanı görmedim. :X

En azından sabah kalkıyorlarmış :P
Bir süre sonra, sabah kalktıklarına dua etmek zorunda kalma da :D

bilalyuzugullu

ben topunu gömdüm, helvalarını kavurup dağıttım :D

king365g

RR ler gidince nasıl para kesliyor anlamadım??

ata07

Alıntı yapılan: king365g - 18 Kasım 2015, 23:49:18
RR ler gidince nasıl para kesliyor anlamadım??

RR süresi bitince uzatmassanız 0.02$ kesilir yani genelde durum böyle bu sitede aktifmi bilmiyorum.