Adfiver (SCAM)

Başlatan strenergy, 23 Eylül 2015, 16:51:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ptcsite46

:) Abi telaşa gerek yok heralde yoksa 10 saat olmuş heralde bu zamana kadar adam plını pırtısını toplardı

tayfunxl

:g  bu aralar takıldığımız siteler adrenalin yükseltiyor 800 RR 90 60 90 uzamış şekilde
gerçi bilirsin scam olan sitelere ilgim var  8)

ptcsite46

Scam olsada genel puanın iyi gibi geliyor bana:) @tayfunxl

tayfunxl

Alıntı yapılan: ptcsite46 - 07 Aralık 2015, 23:27:49
Scam olsada genel puanın iyi gibi geliyor bana:) @tayfunxl

ocak ayını beklerim sıfırlanıyor :)

ptcsite46

Bence şubat ayı gibi kapanır site

Ufuko

Yahu ben site Scam oldu demedim ki niye bir anda paniğe kapıldınız  :D Bir iç çatışma var iyiye işaret değil dikkat edin dedim sadece  :)

Facebook hesabının ele geçirildiğini filan sanmıyorum zira kişi kendi adına kayıtlı şirket belgesi filan koymuş Facebook üzerinden yani bir iç karışıklık olduğu belli ve yalan değildir kanımca. Site üzerinden de herhangi bir açıklama gelmemiş henüz. Ama ifşa olması pek iyi olmadı bence yakın zamanda pılıyı pırtıyı toplayıp gidebilir ve ya açıklama yapar Lyssa denilen kişi hakkında bir şeyler yazar biz buradayız der 2-3 ay sonra yine gider zate  :PP  :D

varidat

Iki gundur RR gelırlerı bırden dustu, su anda 423 RR var, ustelık 100 tanesı daha dort gun once alındı
Toplamda gelen klık 23

ata07

Alıntı yapılan: Ufuko - 08 Aralık 2015, 16:53:39
Yahu ben site Scam oldu demedim ki niye bir anda paniğe kapıldınız  :D Bir iç çatışma var iyiye işaret değil dikkat edin dedim sadece  :)

Facebook hesabının ele geçirildiğini filan sanmıyorum zira kişi kendi adına kayıtlı şirket belgesi filan koymuş Facebook üzerinden yani bir iç karışıklık olduğu belli ve yalan değildir kanımca. Site üzerinden de herhangi bir açıklama gelmemiş henüz. Ama ifşa olması pek iyi olmadı bence yakın zamanda pılıyı pırtıyı toplayıp gidebilir ve ya açıklama yapar Lyssa denilen kişi hakkında bir şeyler yazar biz buradayız der 2-3 ay sonra yine gider zate  :PP  :D

O açıklamanın bir an önce gelmesi gerekiyor yoksa gidişat kötü.

universitely76

Gidişatın kötü olduğuna dair (RR tıklarının anormal düşüşü hariç) elimizde nasıl bir veri var arkadaşlar.. Bu konuyu görünce ödeme istedim ve instant olarak ödendi, demekki bu kavganın daha dışavurumu gerçekleşmemiş..

Tıklama mevzusu zaten bilinen bir durum idi -ki yeni karşılaştığımız bir durumda da değil, daha önceki gen3 scriptlerde de vardı-

Göremediğimiz başka bir konu var mı sitede?
Şu sıra imzasız'ım...

ata07

Alıntı yapılan: universitely76 - 08 Aralık 2015, 17:58:06
Gidişatın kötü olduğuna dair (RR tıklarının anormal düşüşü hariç) elimizde nasıl bir veri var arkadaşlar.. Bu konuyu görünce ödeme istedim ve instant olarak ödendi, demekki bu kavganın daha dışavurumu gerçekleşmemiş..

Tıklama mevzusu zaten bilinen bir durum idi -ki yeni karşılaştığımız bir durumda da değil, daha önceki gen3 scriptlerde de vardı-

Göremediğimiz başka bir konu var mı sitede?

Şöyle bir sıkıntımız var Lyssa her şeyi dökmüş ortaya probux fusebux kayads zapbux hepsinin sahibi bizdik hepsini paranızı çalmak için açtık ve her seferinde kandınız demiş. Gustavo ile ortak olduklarınıda yazmış ve hemen dispute açmanız gerekiyor paranızı kurtarmak için demiş. Bu konuşma forumlarda paniğe neden olup dispute açılmasına sebep olabilir yüklü dispute da zaten sitenin gitmesi demek. Şuan Gustavo açıklama yapsa dahi biz buradayız lysaa gitti ama sıkıntı yok bana güvenin demesiyle olmaz çünkü probux kayads fusebux hepsinde dolandırdık hepsi paranızı çalmak içindi ifadesini onaylamış oluyor. Lyssa artık adfiver ile tamamen bağlantım kesildi siteye giriş yapamıyorum demiş. Gustavo'nun tek yapabilceği şey facebook hesabımız çalındı söylenenler tamamen yalandır demesi ve Lyssa'nın hesabından foruma post atıp gerçeklik vermesi.