Adfiver (SCAM)

Başlatan strenergy, 23 Eylül 2015, 16:51:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

king365g

bende  biriken para bi 10 $ olsun reklam verip dsbute açacam kar ettirmiyor kesinlikle site boş boş uğraş dur anca.100 $ dan fazla yatrdım belki siteye bu parayı 1 senede çıkaramam bu siteden

ata07

Alıntı yapılan: tayfunxl - 09 Aralık 2015, 18:11:58
Diğer ödeme işlemcilerinden ödeme yapıyor site fakat payzayı eklemeyi unutmuşum , şimdi ekledim 2 gün bekleme süresi ekledi
Panik yapıp disputemi açsam acaba  (hp)

Bence dispute açmaya kesinlikle gerek yok yani henüz çok erken açtığında admin zaten veriyor bakalım biraz bekliyelim öncedende olmuştu ve çözmüştü çözerse kar ediyoruz zaten çözmesse açmayı o zaman düşünürüz.

ptcsite46

Yaw ben nasıl kar ediyorum benim AVG 1.22 - 1.35 arasında hep... Arkadaşlar aşırı RR kasmayın. Ben 500 RR de gayet iyi kazanıyorum

tayfunxl

Alıntı yapılan: ata07 - 09 Aralık 2015, 18:53:30
Bence dispute açmaya kesinlikle gerek yok yani henüz çok erken açtığında admin zaten veriyor bakalım biraz bekliyelim öncedende olmuştu ve çözmüştü çözerse kar ediyoruz zaten çözmesse açmayı o zaman düşünürüz.

Aynı fikirdeyim , benim hesapta bahsedilen sorunlar hiç olmadı , günlük 800 RR den 1000 üzeri tık alıyorum, zaten site devam etse iki haftaya roi olup sonrasında kara geçeceğim. Ama sı var yabancılardan da iade alanlar var face de falan gördüm , bu dalga büyürse iş zorlaşır diye düşünüyorum.
sonuç ;bekleyip bi kaç ödeme daha alayım  (hp)

ElisaMcCline

Arkadaşlar,

Admin ve birlikte bu siteleri açtığı kişileri az çok biliyoruz.
Daha önce de aynı şekilde yönettikleri siteleri de biliyoruz.
Sitenin geleceği yeri, kimlerin kazanacağını ve kimlerin kaybedeceğini de biliyoruz.
Seçmece RR ler, seçmece ödemeler, banlanacak hesaplar... vs vs.

Düzenini oturtan arkadaşlar alabildiklerini alsınlar. Amcak hiçkimsenin yeni bir yatırıma başlaması tavsiye değildir.

Bana kalsa siteyi direk SCAM e gönderirim ki yeri aslında orası zaten.
Es kaza birileri daha zarar görmesin diye, siteyi en azından önerilmeyen siteler alanına alıyorum.

Bilginize.

ata07

Admin gurur yaptı sanırım adfiver'ın ömrü daha uzun :) Şuan paypal'dan yatıran herkes diğer ödeme işlemcilerinden çekebiliyor haydi hayırlı olsun. Bitcoin-payza-netteler herkes için açık.

Adminin yazısı aşşağıdaki şekilde bilerek kalın yazmış tüm üyelere neteller payza bitcoin ödemelerini sağlıyoruz yazısını şimdi hemen bitcoin hesabı tanımladım önceden tanımlamamıştım neoda olduğu gibi buradada 48 saat bekleme şeyi vardı keşke tanımlasaydım diyorum :) Önceden tanımlayan biri varsa çekmeyi deneyebilirmi.

AdFiver is growing very fast, so PayPal requested some corporate documents, and while they analyze the documents they limited sending payments. This revision should not take more than 24 hours. We have enabled Neteller, Payza and Bitcoin to all users, then you may request withdrawal by any of these processors.
Thank you for your understanding.

universitely76

Ben dispute arefesindeyim demiştim ancak şu an için beklemeye geçtim.. Avg'ler konusunda sorunum yoktu zaten bu sebeple neler olacağını merak ediyorum..

Ayrıca admin yılbaşını bekliyor diye aklıma gelmiyor değil, yılbaşı indirimleri yapıp yatırımları alıp daha sonraki süreçte yine ayn son...
Şu sıra imzasız'ım...

bilalyuzugullu

6il9in

Yarım saate onay verir admin gülüm :D

Ne o DR ler az mı tıklıyor :g

bilalyuzugullu

yok be gülümcüm ondan diil, payza ile ilgili tüm verilerim kayıp :D dispute açmak o verileri bulmaktan daha kolay geldi şimcik :DD
tembellik işte naaparsın :PP