PTC sitelerinde yatırım planlarınız nedir?

Başlatan mahocan, 27 Eylül 2015, 17:30:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mahocan

Merhaba arkadaşlar. PTC sitelerindeki yatırım stratejilerinizi paylaşmanızı rica ediyorum. Sadece bir siteye yatırım yapmaktan çekindiğim için;  bir kaç siteye yatırım yaparak yanlış yaptım sanırım.  Paidverts, Grandbux, Clixsense, HQbux vb. sitelere yatırım yaptım. Bir kaç tane de yatırım sitesi var ufak tefek.

Böyle kazanması zor oluyor, öbür türlü site kapanacak diye korkuyorsun. Nasıl bir yol izlemek lazım.....

aydyar13

Forumumuza hoşgeldiniz. Toplamda 5 iletiye ulaştığınızda PM gönderebilir, ileti editleyebilirsiniz.

PTC ler genelde çok fazla süre dayanmadıkları için pek stratejiye gerek yok aslında. Çoğu şeyi belirleyen AVG. Yeni PTC' lere erken yatırım yapmak avatanjlıdır. Başlarda AVG yüksek olduğu için yatırım daha çabuk çıkar tabi 2 günde kapanıp sizi hemen zarara da sokabilir. Saydığınız sitelere nasıl bir yatırım yaptınız bilmiyorum ancak upgrade yapmadan sadece RR kiralamak hemen hepsinde olumsuz sonuçlanır. Birden çok siteye yatırım yapabilirsiniz tabiki ama her sitenin kendi çapında hakkını vermek gerekir. Örneğin paidverts ve grandbuxa çok yüklü yatırım gerek, eğer düşük bir yatırım yaptıysanız kar edemezsiniz ya da zarar.

Eğer siteye güvenip risk alacaksanız standart bir PTC de upgrade yapıp, her ref kiralama periyodunda ( siteden siteye değişir) max paket kadar kiralamak mantıklı olacaktır. (Tek seferde 500 kiralatanlar hariç tabi :) )

Gelen AVG ye göre de belirli bir RR sayısına ulaştıktan sonra hesap kitap yapıp cashout' a başlarım.

aksacli1

Bence bir siteye ilk önce yatırım yapmadan başlamalısınız sonrasında gidişata bakmalısınız eğer gidişat iyiyse ve site hoşuna gidiyorsa o zaman yatırım yapabilirsiniz.

mahocan

Aslında sadece paidverts'e yatırım yapmayı düşünüyordum. Paypal olmadığından pek fazla yatıramadım. Toplamda 100$ para yatırabildim. Kazandığımıda geri yatırdım. Şuan 7. gruptayım. Grandbux a silver olarak katıldım. 70 altüye kiraladım.

zagzagi

Bir süredir (3 ay) senin pozisyonunda araştırmalarda bulundum. Başlangıç olarak yatırımsız inceledim pek çok PTC sitesini. Yaklaşık 3 aylık gözlem ve araştırmalarım sonucunda 2 PTC sitesinde karar kıldım:
1- Paidverts
2- Neobux

Ancak Neobux'ta gold üye olmadan yatırımla dahi pek bir kazanç elde edebilmek çok zor. Ref. kiralama konusunda çok fazla verim alamadım. Tabi standart üye olarak yazıyorum bu yorumu.

Paidverts sitesinde en yüksek kazanç oranına ulaştığımı söyleyebilirim. Tabi başlangıç ve test sürecinde küçük bir miktar yatırım yaptım. İlerleyen dönemde üst level için sanırım arttırarak yatırım yapabilirim.

Kısacası Paidverts'te karar kıldım. Çünkü nedeni ise; yatırımınızın kar ile birlikte dönüşü tamamen sizin çabanıza bağlı. Neobux'ta böyle bir şey göremedim, zaten son zamanlarda kiralık reflerin performansı konusunda şikayetler artmaya başladı Neobux'ta. Sitesinin forumuna göz atabilirsin.

Bu 2 PTC sitesi haricinde 2 HYP sitesinde yatırıma başladım. Konu dışı olduğu için burada ayrıntıya girmiyorum. Ancak bu 2 HYP sitesine her gün faucet bitcoin sitelerinden kazandıklarımı ufak ufak aktarıyorum bunlara. Kısacası günde 4-5 saat zamanımı alıyor gerçi ama yaklaşık 75 günlük vadelere yatırıyorum sürekli. Batarsa eğer; günde harcadığım 4-5 saat zamana yazık olur sadece tabi :) Şimdilik öz kaynak kullanmayı düşünmüyorum HYP sitelerine. Bir süre gözlem ve beklemede kalacağım. Geri dönüşlere bakacağım 75 gün sonrası için. Tabi risk yüksek, kazanç da yüksek elbette. Bekleyip göreceğim.

Sonuç olarak bu kadar uzun bir yorumda sana net olarak PTC sitesi olarak Paidverts'ten başka bir siteyi düşünmemeni tavsiye ederim. En ciddi ve profesyonel sistem Paidverts'te gördüm. Diğerleri lunapark oyuncakları gibi sitelerdir. Unutma bu yorumumu :)

Bol kazançlar...

Coulers79

İkisi de yaramaz PV'de ptc değil zaten. Hyip ise çok daha riskli. Şuan girilebilir tek site TMS gibi görülüyor ki onun bile garantisi yok.

zagzagi

TM' un düşüşü de çıkışı gibi hızlı olacak. Bekleyip göreceğiz bunu.
Paidverts üzerine tanımam. Neobux konusunda yorumumu yazmıştım zaten. Neobux boşa kürek çekmek; gold üye değilsen ve task gelmiyorsa. Ama, hiç bir yerde Paidverts için "yaramaz" kelimesini görmedim. İlk defa burada senden duydum. Paidverts konusunda yanılıyorsun.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: zagzagi - 29 Eylül 2015, 03:44:47
TM' un düşüşü de çıkışı gibi hızlı olacak. Bekleyip göreceğiz bunu.
Paidverts üzerine tanımam. Neobux konusunda yorumumu yazmıştım zaten. Neobux boşa kürek çekmek; gold üye değilsen ve task gelmiyorsa. Ama, hiç bir yerde Paidverts için "yaramaz" kelimesini görmedim. İlk defa burada senden duydum. Paidverts konusunda yanılıyorsun.

PV deki kullanıcı adınız yine zagzagi mi ?

zagzagi

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: zagzagi - 29 Eylül 2015, 04:01:03
Evet.
Neden sordunuz ?

"Paidverts sitesinde en yüksek kazanç oranına ulaştığımı söyleyebilirim" demişsiniz de. O yüzden merak ettim.

Siz yine yatırımsız da olsa TMS yi de deneyin, elinize yapışmaz :)
Aynı zamanda TMS ye de başlasaydınız, şu anda PV den çok daha fazla ve yatırımsız olarak para çekmiş olurdunuz
ki gördüğüme göre PV de hala BAP level yükseltmeye çalıştığınız için bir birikiminiz olamıyor ;)
BAP Group 2 desiniz.

Bahsettiğiniz gibi hızlı düşerse de düştüğü yere kadar para çekersiniz artık :)

Şu oyuncaklar kısmına da gelince. Bence bir ara ödeme kanıtları alanına da mutlaka bakın :)

Kolaylıklar :)