Neo'ya Karşılık 3 Site

Başlatan ertunctezcan, 22 Şubat 2012, 21:40:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yingyang16

Alıntı yapılan: gokovic - 23 Şubat 2012, 09:25:40
Bilgiler için teşekkürler.deniyorum..
Fakat farklı bi paypal ve ap hesabım yok o kısmını napabilrim acaba..:(
Mecbur formalite bi paypal hesabı daha açıcam sanırım :(

Farklı paypal hesabı açmaya gerek yok  ;) Mevcut kullandığınız paypal adresinin mailini değiştirebiliyorsunuz ;)

nouma26

Aynen Yingyang hocamın dediği gibi tek hesaptan 7 taneye kadar farklı paypal adresi yapabilirsiniz...

Alertpayda normal uyelerde en fazla 2 oluyor...

ertunctezcan

Bende neden kırmızı yazıyor üstün diye düşünüyordum :'(

gokovic

Şimdik paypal hesabıma bi mail daha ekliycem yeni acc mi alcam. :) Şu neo omrumu yedi benim :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: gokovic - 26 Şubat 2012, 14:44:14
Şimdik paypal hesabıma bi mail daha ekliycem yeni acc mi alcam. :) Şu neo omrumu yedi benim :)

Paypal hesabınıza yeni mail eklemeniz yeterli.
Bilgisayarda da browser cookie ve cashlerinizi temizleyip, farklı bir IP kullanarak siteye üye olmanız yeterli.
Hatta bunu yapsanız bile ilk kayıt işlemi için PTC de kullanmadığınız bir browser kullanmanızda fayda olabilir... ama ilk kayıt değil sadece konu..
Her şartta kullandığınız browser cookie ve cahlerinizi temizlemelisiniz öncvelikli olarak.

ertunctezcan

Hımm.. ben napıyım hocam üstünü çizmişler hemen kalemini kırmışlar. Damagalamışlar resman kırmızıyla yazıyor ismi garibimin :D.

gokovic

suan baska bi pcdeyim yarında burda olsm paypala bi gmail ekleyim yeni uyelik alcm. bakalım inslh olur.

ertunctezcan

Alıntı yapılan: gokovic - 26 Şubat 2012, 22:01:41
suan baska bi pcdeyim yarında burda olsm paypala bi gmail ekleyim yeni uyelik alcm. bakalım inslh olur.
Tamam dostum, ismin ne olur bu sefer :).

gokovic

Alıntı yapılan: ertunctezcan - 26 Şubat 2012, 22:15:28

ben haber veririm ismi kardeşim.

ertunctezcan

Alıntı yapılan: gokovic - 26 Şubat 2012, 22:26:31
Alıntı yapılan: ertunctezcan - 26 Şubat 2012, 22:15:28

ben haber veririm ismi kardeşim.
Tamam kardeşim haber bekliyorum senden.