Neo'ya Karşılık 3 Site

Başlatan ertunctezcan, 22 Şubat 2012, 21:40:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ertunctezcan

Bir tane daha gokovic gibi DR bulsam sırtım yere gelmez ama nedense pek ilgilenmediniz arkadaşlar ya :'(.

enderege

Alıntı yapılan: ertunctezcan - 05 Mart 2012, 23:42:57
Bir tane daha gokovic gibi DR bulsam sırtım yere gelmez ama nedense pek ilgilenmediniz arkadaşlar ya :'(.

Valla neo ya üye olmasam ilgilenirdim. Forumdaki herkesde ilgilenirdi ama hemen hemen hepsi neo ya üye.  :-[
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ertunctezcan

Alıntı yapılan: enderege - 05 Mart 2012, 23:46:35
Alıntı yapılan: ertunctezcan - 05 Mart 2012, 23:42:57

Valla neo ya üye olmasam ilgilenirdim. Forumdaki herkesde ilgilenirdi ama hemen hemen hepsi neo ya üye.  :-[
Hocam aslında üye olunmuş olması pek önemli değil. Tabi ben standartlar için konuşuyorum. İçeride ne kadar paraları varsa onu çekip hatta refleride salıp, elde avuçta ne varsa yani :) çekip, sonra yeni üyelik açsalar da olur ama nedense pek rağbet görmedi konu. Bakalım bir hortlatayım dedim konuyu. Belki görmemiş olanlar vardır. Zaten 1 kişi daha çıkarsa yeter yani daha fazla olsa tabi isterimde, 3 site daha gelirse toplam 6 site olacak. Başka ref. değişimi yaptığım sitelerde var, biraz yorucu oluyor. Ya aslında çıksın da 2-3 kişi tıklarım ya :D.

enderege

Alıntı yapılan: ertunctezcan - 05 Mart 2012, 23:57:49

3 site daha gelirse toplam 6 site olacak. Başka ref. değişimi yaptığım sitelerde var, biraz yorucu oluyor. Ya aslında çıksın da 2-3 kişi tıklarım ya :D.
Ahhh ulan neo!... Sen neymişsin be. Senin için millet sabaha kadar tıklayacak. :D O kadar uğraşa bişeyde kazandırsan bari!
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ertunctezcan

Yaa hocam golden çıktı resmen işli güçlü oldum :P.

yingyang16

@ertunctezcan PM lerinizi kontrol edermisiniz  ;)

Üst üyenizden size teklif var ;)

ertunctezcan

Alıntı yapılan: yingyang16 - 06 Mart 2012, 00:21:51

:y Seve seve hocam :).

yingyang16

Alıntı yapılan: ertunctezcan - 06 Mart 2012, 02:12:58
Alıntı yapılan: yingyang16 - 06 Mart 2012, 00:21:51

:y Seve seve hocam :).

(a)  :)

ertunctezcan

Alıntı yapılan: enderege - 06 Mart 2012, 00:06:34
Alıntı yapılan: ertunctezcan - 05 Mart 2012, 23:57:49

3 site daha gelirse toplam 6 site olacak. Başka ref. değişimi yaptığım sitelerde var, biraz yorucu oluyor. Ya aslında çıksın da 2-3 kişi tıklarım ya :D.
Ahhh ulan neo!... Sen neymişsin be. Senin için millet sabaha kadar tıklayacak. :D O kadar uğraşa bişeyde kazandırsan bari!
Yav hocam sen bile ilgilenirdim dedin yinede rağbet görmedi bu konu :(.

ertunctezcan

Konu güncel değildir kitleyebiliriz.