Mypayingads.com Ödemeleri - (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 30 Eylül 2015, 22:09:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

meilyu

Admin işini iyi yapıyor paypal daki sorunum dan dolayı çekim talebimi payza istedim aynı gün isteğimi yerine getirdi aynı hoşgörü yü HQ da da görsek balancede biriken paralarımı çekerdim.

GiX.d3viL

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 21 Kasım 2015, 18:28:03
her çekim için 0.30+%5 keser, ufak çekimlerde 0.30 yüksek geliyor ve sanki %10 luk bi kesinti varmış gibi görünüyor.
eğer 10 çekseydin kesinti 0.80 olacaktı, buna göre hesabını yapıp rakamını ayarlayabilirsin :)
teşekkürler bilgi için bende 2 kere 5$ çekmiştim ilki geldi 2. gelmedi henüz bida çekmem 5$ para kazanıcaz derken zarar etmiyelim bide :)

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: meilyu - 21 Kasım 2015, 19:55:41
Admin işini iyi yapıyor paypal daki sorunum dan dolayı çekim talebimi payza istedim aynı gün isteğimi yerine getirdi aynı hoşgörü yü HQ da da görsek balancede biriken paralarımı çekerdim.

daha önce geçirdikleri paypal soruşturmasında da ödeme işlemciyi inceleme süresince (10 gün) kullanamamışlar ve o zamanda acil ihtiyacı, sıkışıklığı olan varsa ticket la bildirsin başka işlemciden yardımcı olmaya çalışalım demiş :y bu benimde çok hoşuma gitmişti :)

GiX.d3viL

2. ödememde geldi artık haftaya kadar çekmem biraz biriksin paracıklar :)

sasasu

8. ödemem geldi.

suana kadarda çekilenler

GiX.d3viL

Alıntı yapılan: sasasu - 22 Kasım 2015, 21:14:37

suana kadarda çekilenler
[spoiler]
[/spoiler]

Dostum 5 5 cekme kazanc komisyona gidiyo yuklu cek

gango

siteye küçük ya da büyük yatırım yapılır mı ? mantıklı mı

bilalyuzugullu

mantıktan kastınızın ne olduğunu tam anlayamadım ama yardımı olacaksa;
ben 800$ yatırım yaptım, forumdan pekçok arkadaşında irili ufaklı yatırımları var ve halen yapmaya devam edenlerde var.

GiX.d3viL

540$ da ben yatırdım işleyişten memnunum 15 inde başladım 10$ çektim şuan hesapta 17$ var biriktirip öyle çekicem

gango

işleyiş sistemi güvenilir mi diye merak etmiştim cevabımı aldım teşekkür ederim. O:-)