Clicksense Task Kazançları

Başlatan defender, 23 Şubat 2012, 10:31:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

capaxa

Geçici de olsa ismini görmek güzelmiş :D

abcb

vaaaaaay beee  8) tebrikler Capaxa, hoş görüntü  :)

silver

Tebrikler @capaxa  :) @messli yi de görebilecek miyiz acaba :))

capaxa

Görürüz inş onu da her ne kadar offer cı olsa da o :D

messli

bizim reklam kokan hareketlere ihtiyaçimiz yok :D

capaxa

O zaman sizi sahalarda da görmek isteriz :D

silver

Aman birbirinize düşmeyin de sonra benden bilirler. Ben bir şey demedim :)) Sadece tebrik ettim :)

hakanatik01

@capaxa , @messli  hayırlı olsun yeni görevciler :)

Özel olarak uplinedan bir geliriniz yoksa yada upline'nız bildik tanıdık değilde yabancı biriyse clixsenseden değilde arkadaşlarımızın dediğine elite crofwflowrdan yapmanızda fayda varmış görevleri 2 cent kadar daha kazançlıymış bilginiz olsun.Aracısız yapıyorsunuz çünkü burada yaptığınız görevlerden siteler komisyon alıyor orda onlar yokmuş görevlere devam edecekseniz bir bakmanızda fayda var ben ilgilenmediğim için kullanamıyorum ama forumumuzda bu konu konuşulmuştu belki gözünüzden kaçmıştır bilginiz olsun. ;)

capaxa

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 20 Mayıs 2015, 00:08:32
@capaxa , @messli  hayırlı olsun yeni görevciler :)

Özel olarak uplinedan bir geliriniz yoksa yada upline'nız bildik tanıdık değilde yabancı biriyse clixsenseden değilde arkadaşlarımızın dediğine elite crofwflowrdan yapmanızda fayda varmış görevleri 2 cent kadar daha kazançlıymış bilginiz olsun.Aracısız yapıyorsunuz çünkü burada yaptığınız görevlerden siteler komisyon alıyor orda onlar yokmuş görevlere devam edecekseniz bir bakmanızda fayda var ben ilgilenmediğim için kullanamıyorum ama forumumuzda bu konu konuşulmuştu belki gözünüzden kaçmıştır bilginiz olsun. ;)

Elite ye de üyeyim de ödeme konusunda problemleri var oranın.. O yüzden tercih etmiyorum şimdilik..

illisionist

tasklar konusunda en çok task listesinde genellikle gördüğüm Donitaxxx ve Boğaziçi'yi bu forumda görmek isterdim  :P
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."