Clicksense Task Kazançları

Başlatan defender, 23 Şubat 2012, 10:31:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

messli

Donitaxxx ve Boğaziçi bizde burda görmek isteriz bazi tasklarda yardimci olmak adina bizlere video paylaşarak yapilişlarini ögretmeleri iyi olur cogu taskta anlamadigim vya karmaşik geldigi için yapmiyorum belki kolay bir yolu vardir bizlere yardimci olurlar :)))

hakanatik01

Alıntı yapılan: capaxa - 20 Mayıs 2015, 08:39:20
Elite ye de üyeyim de ödeme konusunda problemleri var oranın.. O yüzden tercih etmiyorum şimdilik..
İlginçmiş ben kullanmadığım için bir fikrim yok CF'nin resmi yeri sorun çıkmaz ama geç gelmeside olmaz geç gelmesine değermi  onada bakmak lazım çok görev yapan için değecek rakamlar olabilir.(Misal ayda 1000 görev yapsan 0,02den 20$ alacaksan diğerinde 30-40$ oluyorsa ):P Bence ordada bir min. limitlik görev yapın ödeme isteyin bakalım kaç günde geliyormuş.Sitelerede geç gönderiyordu sanırım CF ay başında mı yapıyor acaba şirket oldukları için maaşlarla berabermi yatırıyorlar. :P

capaxa

Mesela şu an ödeme yapılmış görünüyormuş ama ödemeleri yapmamış..
Clixsense nin forumunda tartışıyorlardı..
Elite nin olayı iyi kesinti olmamasından ama anketti , bonus , checklist derken çok fazla uçuk fark kalmıyor ikisi arasında..
ilerde tabi nasıl olur bilemiyorum..elite ile ilgili hep iyi şeyler duymaya başlarsam bakarsın oraya geçerim..

hakanatik01

Anket v.s. zaten clixsensenin en iyi kazanç kapısı :) Elite de bunlar yok sanırım o yüzden bu hesap yanlış olur fark kalır :P hem elitten görev yaparak daha çok kazanacaksan hemde anket v.b. clixsensede yaptınmı oda üstüne şeker şerbet olacak işte :P Neyse incelemişsiniz zaten hangisi daha aklınıza yatacaksa ordan devam edin. ;)

silver

Maşallah @capaxa :) Yakında yeni ödeme kanıtlarını göreceğiz sanırım :D

6arti9

bende niye task yok 15 falan olmuş kayıt yapalım ara ara meraktan bakıyorum yok hiç
>> 6arti9 <<
Bir süre yokum acil durumlar mail atabilirsiniz

illisionist

bereket versin, bugün iyi çalıştık :)

"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

ikose

3 offers   (prt) Maşallahhhhhh   (a) Nicelerine vede daha fazlasına İnşallah :)

illisionist

Alıntı yapılan: ikose - 26 Haziran 2015, 22:25:41
3 offers   (prt) Maşallahhhhhh   (a) Nicelerine vede daha fazlasına İnşallah :)

ewet 4 anket geldi bugün birini almadan attı diğerlerini yaptım :)
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."