Clicksense Task Kazançları

Başlatan defender, 23 Şubat 2012, 10:31:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: abcb - 28 Mart 2014, 13:19:51
Teşekkürler İllisionist  :)

Hobaaaa ne gaddar çıktınız sizde Hocam  (d) çocuklar yarış atı olmuş diyorlar  (d) doğruymuş  (d)
Arada 80 altında not almak da iyidir  :g

Yaa o kadar basit değil tabii ki, genel hatlarıyla böyle :) Tabii ki o kadar gaddar değiliz..
[spoiler]80 altında kalırsa, o gün yemek ve su vermiyoruz, aç bırakıyoruz, o kadar :P :))[/spoiler]

abcb

:)) :))
Yavrum 80 altı not almanın korkusuyla yaşamaktan dolayı yemekten içmekten kesilmiştir zaten Hocam  (d) Pek bi kibar, pek bi ürkekti zaten  O:-) Sebebi belli oldu  :g

sicher

Alıntı yapılan: abcb - 28 Mart 2014, 20:23:05
:)) :))
Yavrum 80 altı not almanın korkusuyla yaşamaktan dolayı yemekten içmekten kesilmiştir zaten Hocam  (d) Pek bi kibar, pek bi ürkekti zaten  O:-) Sebebi belli oldu  :g

:D

GameHunter

Arkadaşlar bugün Clixsense'de şu makale taskslarından 7 tane yaptım ama 3 tanesi işlemiş.

CrowdFlower'in Dashboard'ında 7 adet görünmekte halbuki.

abcb

Bak şimdi bu site clixsense olmasa Admin'e verip veriştirirdim, üçkağıda başladığını bile düşünürdüm
Ticket at  :)

Coulers79

Bazı tasklar öyle 2 tane yapıyorsun 1 tanesinin parası yatıyor. Yani dediğin task aslında 2 sayfa diyelim, tek sayfa bir task gibi bir hata durumu var.

hakanatik01

Bu görevde clixsense bunu yapıyordu zaten ama clixsense değil Cfden kaynaklı sanırım 2de bir sayıyordu daha önce görev tamamlamak istediğimde de 20tane yaptırdıydı adi :) yani clixsense gene neodan yüksek veremiyor göreve  0,5 cent < 0,89 cent :PP

huzeyfe

Arkadaşlar benim task değerlerim çok düşük. Available Jobs takileri yapabiliyorum sadece,Potential jobstakileri yapamıyorum. Nedeni nedir?

abcb

O taskları yapabilmen için levelin olması lazım, anladığım kadarıyla level 1 değilsin

Level 1 -  Yüzün üzerinde Test Soruları tamamlamış ve en az 70.0% bir Doğruluğu sahipsiniz demektir.
Level 2 -  Yüzün üzerinde Test Soruları tamamlamış ve en az 80.0% bir Doğruluğu sahipsiniz demektir.
Level 3 -  Yüzün üzerinde Test Soruları tamamlamış ve en az 85.0% bir Doğruluğu sahipsiniz demektir.

huzeyfe

Alıntı yapılan: abcb - 10 Ekim 2014, 23:39:22
O taskları yapabilmen için levelin olması lazım, anladığım kadarıyla level 1 değilsin

Level 1 -  Yüzün üzerinde Test Soruları tamamlamış ve en az 70.0% bir Doğruluğu sahipsiniz demektir.
Level 2 -  Yüzün üzerinde Test Soruları tamamlamış ve en az 80.0% bir Doğruluğu sahipsiniz demektir.
Level 3 -  Yüzün üzerinde Test Soruları tamamlamış ve en az 85.0% bir Doğruluğu sahipsiniz demektir.

Cevabın için teşekkür ederim.. % lik oranlarına nereden bakıyoruz?