Clicksense Task Kazançları

Başlatan defender, 23 Şubat 2012, 10:31:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 24 Şubat 2012, 22:29:04
:D
Peki ben bekliyorum.

Ya neo da 10NP için takla atanlar? Değeri 0.01$ bile değil.  :P

Orada 10NP den golden a kadar bir yelpaze için tıklıyorsun.
10NP için kimsenin takla attığını sanmıyorum, ama birşeyler çıkma şansı olduğunu bilmek adına;
bence de, 10NP bile olsa bu şansı yakaladığımı bilmek güzel :) Yarın aynı şekilde yakaladığın bir şansa çok farklı bir ödül çıkmayacağını bilemezsin :)

defender

arkadaşalr bygünde tasklardan 0,92$ aldım. Parayı az bulanlar daha fazlasının nasıl kazanıldığını anlatırlarsa, daha faydalı birşey yapacaklardır.

bilge8408

Evet; çok saçmaymış bu görev.. 5 dk'da 0.5 dolar verdi ; hepsinde aynı şeyi işaretledim.. Bir süre sonra baydı ve çıktım  :D Belki yarın vakit ayırabilirsem şu görevlere bir bakabilirim..

bilge8408

Alıntı yapılan: elisamccline - 24 Şubat 2012, 23:33:33
İllaki baktıracaksınız yani, ne gelmiş diye :D

Yaa; şu resimli görev :)
Hepsinde "daha iyisini bulamadım, çok güzel olmuş, böyle iyi" seçeneğini işaretleyip geçiyorsunuz; 0.04 'ler akıyor  :D

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 24 Şubat 2012, 23:33:33
İllaki baktıracaksınız yani, ne gelmiş diye :D

Benden sana gelince iştahın kabardı herhalde.  :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 24 Şubat 2012, 23:53:33
Benden sana gelince iştahın kabardı herhalde.  :D

Yok be yahu, farketmedim bile :) Daha doğrusu aklıma bile gelmedi :)
NEymiş o kadar salak olan diye baskayım dedim.. Training modda sıkıldım daha.. Çıkmadan bilinenlere para veriyorsa gelir birşeyler, bakmadım :)

yingyang16

Off off konu nerelere gitmiş yahuu :g

Başta şunu yazayım clixsense de taksların  reklamlardan daha iyi kazandırdığı kesin  :y Tabii bu görevleri yapabilcek zamanları olanlar için ;)

Bu taksların olduğu bir kaç siteye üye olmuştum ve defalarca görevleri yapmaya çalışmama rağmen başarılı olamayıp her iki sitenin hesaplarını da direk refleri ile birlikte başkalarına verdim  ;)

Herkesin farklı özellikleri vardır bu tartışılamaz  ;) 3-4 yıldır internetten para kazanma konularında yüzlerce siteye üye oldum  :) Hepsinden az ya da çok birşeyler kazandım/kazanıyorum :) Bu görevleri yapamadığım için acaba ben mi biraz safım moduna girmiştim :D Sonra filmsizkalma sayesinde bu görevi yapınca kendimde sorun olmadığını anladım :D Çünkü bana göre görevin işleyişi saçmalık yoksa verdiği rakamlar başta da dediğim gibi reklam tıklamaya göre daha iyi  :)

Mesele ihtiyaç değil ,az yada çok biryerlerden emeğinizin karşılığını alabiliyor olmak  ;)

enderege

Alıntı yapılan: yingyang16 - 25 Şubat 2012, 00:35:01

Mesele ihtiyaç değil ,az yada çok biryerlerden emeğinizin karşılığını alabiliyor olmak  ;)

Elisa hocam;

İşte günün SÖZÜ.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 25 Şubat 2012, 00:38:26
Alıntı yapılan: yingyang16 - 25 Şubat 2012, 00:35:01

Elisa hocam;

İşte günün SÖZÜ.

Tekrar yazdıklarımı hatırlatmakta fayda var sanırım.. :) (Sen bugününü bana adadın anlaşıldı :) )
Ben işin karşılığıyla ilgili bir beyanda bulunmadım, işin niteliği ile ilgili beyanda bulundum. Yapılan işin karşılığı yapanı ilgilendirir.

Söylemim: (Alıntı) da aynan aşağıdaki gibidir...
Alıntı yapılan: elisamccline - 24 Şubat 2012, 22:13:14
Kazanç konusunda herkes farklı birşey söyleyebilir, kimine göre az, kimine göre çok olabilir.. Ancak;
Bu yapılan işin tam olarak deli saçmasdı olmasını engellemiyor.. Ben de yapılan işleri çok da mantıklı bulduğumu söyleyemem.