Clicksense Task Kazançları

Başlatan defender, 23 Şubat 2012, 10:31:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

Arkadaşlar orasının ne işe yaradığını daha sonra anlatırım ama eğer o kısım yoksa
Size verdiği kelime diyelimki
a  resme bakıyoruz a ile alakalımı ?
    yanındaki yazıya bakıyoruz içinde a geçiyormu?
eğer bunlara yanıtınız resim a yı anlaıyor yazdıdada a var  ise great
resim a nın bir parçası ise ve yazıda a ile ilgili ise  good
eğer resim yoksa not a
eğer resimdeki ürün ve yazısı a ile yakından bile alakaısz ise off topic

gokovic

Tamam hocam teşekkürler.  :y :y

bekeli

Arkadaşlar foruma ne oldu bilmiyorum ama sabah ekleyecektim, foruma giremedim. Her ne olduysa geçmiş olsun.

Dün FilmsizKalma arkadaşımızın yaşadığı 15 task yapınca devam edememe sorununu bu sabah test ettim. 31 görev yaptm, devam da edebilirdim. İşte olduğumdan bıraktım. Her neyse, görev sayısı sınırı yok arkadaşlar. İstediğiniz kadar, doğruluk yüzdeniz düşmediği sürece devam edebilirsiniz.
Sabahki kazanç :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bekeli - 16 Mart 2012, 14:08:26
Arkadaşlar foruma ne oldu bilmiyorum ama sabah ekleyecektim, foruma giremedim. Her ne olduysa geçmiş olsun.

Sabah FilmsizKalma arkadaşımızın yaşadığı 15 task yapınca devam edememe sorununu test ettim. 31 görev yaptm, devam da edebilirdim. İşte olduğumdan bıraktım. Her neyse, görev sayısı sınırı yok arkadaşlar. İstediğiniz kadar, doğruluk yüzdeniz düşmediği sürece devam edebilirsiniz.

Botnet saldırısı vardı bekeli... :(

Tebrikler :)

bekeli

Alıntı yapılan: elisamccline - 16 Mart 2012, 14:09:56
Botnet saldırısı vardı bekeli... :(

Tebrikler :)

Geçmiş olsun :(

Teşekkürler :)

FilmsizKalma

Ya beni %94 de iken görevden attı hadi ordan atmasını anlarım ama yeni gelen göreve neden alınmadım?
Şu anda görev sayısını yeniden arttırmışlar.çok az kalmıştı 2000 küsür sayı olmuş.
Benmi hala giremiyorum  :(
Uplineımdan zararlarımı karşılamasını talep ediyorum.

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: bekeli - 16 Mart 2012, 14:08:26

Dün FilmsizKalma arkadaşımızın yaşadığı 15 task yapınca devam edememe sorununu bu sabah test ettim. 31 görev yaptm, devam da edebilirdim. İşte olduğumdan bıraktım. Her neyse, görev sayısı sınırı yok arkadaşlar. İstediğiniz kadar, doğruluk yüzdeniz düşmediği sürece devam edebilirsiniz.

Bu arada tebrikler iyi kazanç elde etmişssin :)

bekeli

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 16 Mart 2012, 14:17:44
Ya beni %94 de iken görevden attı hadi ordan atmasını anlarım ama yeni gelen göreve neden alınmadım?

İnan hiç bir fikrim yok. Normalde yüzdeniz düştüğünde atılsanız bile görev yenilendiğinde girebiliyor olmanız lazım :( ki sizin yüzdenz bile düşmemiş..

bekeli

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 16 Mart 2012, 14:18:13
Bu arada tebrikler iyi kazanç elde etmişssin :)

Teşekkürler.
Bu görevden sürekli olsa vakit buldukça yaparız da sürekli olmuyor işte. Bugün sabah yapınca cashle günlerim aklıma geldi. O zamanlar bu görev orada 20 cent'ti. Bir günde 7-8 dolar kazandığım olmuştu :)

enderege

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 16 Mart 2012, 14:17:44

Uplineımdan zararlarımı karşılamasını talep ediyorum.

Hönnnkkk...  ???

Dur bende upuma anlatayım derdini. Öyle öyle admine ulaşırız.  :D

Bekeli Tebrikler.  :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.