Clicksense Task Kazançları

Başlatan defender, 23 Şubat 2012, 10:31:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

regortaz

Alıntı yapılan: deniz-777 - 07 Ağustos 2012, 00:26:32
Alıntı yapılan: regortaz - 07 Ağustos 2012, 00:13:46
Hayır 10 defa o miktarı kazanmıyorsun, 10 task sonra o miktar hesabına işleniyor. Yaptığın tasklardan gelen ücreti de yansıtıyor mu ayrıca emin değilim, sadece tasklar Neo'ya ilk geldiğinde Supersonic Ads üzerinden yapmıştım orada yanlış hatırlamıyorsam hem yazan miktarı veriyor hem de yaptığın task x task ücreti veriyordu ama dediğim gibi emin değilim, aylar önce yapmıştım.
hmm. ama minijobs kısmında aynı taska clixsense 0.03 verirken neobux 0.04 veriyor bu iyi. en yüksek hangi site veriyor acaba ? bi ara da rewardingways daha çok veriyor diye yazıldığını okudum sanki.

Rewardingways en iyisiydi evet ama bir süredir otomasyonlarında sorun vardı en son düzelttiler mi emin değilim ama ben halen yaklaşık $0.2 paramı alamadım. Rewardingways'i hiç fee kesmeyip $1 min. çekim yapılabildiği için çok tercih ediyordum bu tarz görevlerde ama artık Clixsense'den şaşmıyorum.

tolgacan86

Matomy money'i rewardingwayste tamamlamıştım bir kere, hiç tavsiye etmiyorum.. O 10 görevin toplam ücreti görev başına vermiyor ve bu 10 görevi başladıktan sonra bitirmeniz için süre veriyor, o sürede bitiremezsenizde para yok.. How releveant meşhur görevi için 30 dakika veriyordu, inatlaştım ilkindi tamamlayamadım zaman yetmemişti, ikincide tamamlamıştım (her görev için verecek o parayı umuduyla).. sonra baktımki ne göreyim sizce ? :)

hakanatik01

10 dakiika dizi arası kolay br görev var az veriyor ama direkt tıklayarak bile yapılabilir 10 soru var sanırım toplamda yani cevap başına 0,001 gb düşünebilrisniz 10 dakika yapıp bırakıcma bende:) en zaından %10u almak için deneyin derim
[IMG]http://b1208.hizliresim.com/10/9/bnmt0.png[/img]
[IMG]http://b1208.hizliresim.com/10/9/bnmpr.png[/img]

hiç buraya tıkla dediği yere bile tıklamaya gerek yok bu company name nedir gibi birşey şirketse 1 değilse 2. şıkkı seçip geçin zaten hemen belli oluyor
sonunda INC,Consultant,corp vs varsa şirket deyip geçin vaktiniz bile yoksa hepsine şirkete deyip hızlı geçin 005-0,06 kazanılır gibi:) görev bekler gittim dizimde başlıycak kolay gelsin herkese

ricci

Şu anda neobux taskları daha karlı gözüküyor, sabah clixsense'de çıkan youtube taskına clixsense 0,11 verirken aynı taska neobux 0,14 veriyordu, ayrıca neobux'da yaptığın her 1 dolarlık taska standart üyelere %12 golden üyelere ise %24 bonus veriyor. 1 doları geçince bonus hemen yansıyor hesabına... Ayrıca clixsense 0,12 olan meşhur taska neobux 0,30 veriyordu :)

yorkashton

Correct US Business Names (Facebook and Yelp (J5))

0.02 lik kolay görev.  0.10 kazandım attı :)    şirket isimlerini linklerinden bakıp aynı isimse yes diyoz genelde hepsi yes.. bazılarında açılan linkte şirket ismi değişik öyle olduğunda üsttekine yes alttakine no diyip gerçek şirket ismini yazıyoz..

7.44 dolar oldum.. 8 e az kaldı bitiyo cliksense benm  için ömür boyu

arnutwowew

Alıntı yapılan: yorkashton - 26 Ağustos 2012, 11:21:34

Correct US Business Names (Facebook and Yelp (J5))

0.02 lik kolay görev.  0.10 kazandım attı :)    şirket isimlerini linklerinden bakıp aynı isimse yes diyoz genelde hepsi yes.. bazılarında açılan linkte şirket ismi değişik öyle olduğunda üsttekine yes alttakine no diyip gerçek şirket ismini yazıyoz..

7.44 dolar oldum.. 8 e az kaldı bitiyo cliksense benm  için ömür boyu
teşekkürler yorkashton bende yaptım

avni59

hakanatik01

DİKKAT 0,12 lik görev geldi hiç anlamıyorsanız bile good match deyip geçin öyle yapın ben 0,36* kazandım attı:) aynı görev neoda 0,15 değerinde orda da bir o kadar kazandım gene attı hiç anlamıyorum bu görevi ama good match deyip hızlı geçin anlamıyorsanız bile 3-5 alıyoruz:)

arnutwowew

görevleri yaparken doğru şekilde yapın yanlış verilen cevaplar crowdflower tarfından değerlendiriliyor kalıcı ban alabilirsiniz crowdflower görevlerinden

hakanatik01

Alıntı yapılan: arnutwowew - 05 Eylül 2012, 23:14:05
görevleri yaparken doğru şekilde yapın yanlış verilen cevaplar crowdflower tarfından değerlendiriliyor kalıcı ban alabilirsiniz crowdflower görevlerinden
Bunu bilmiyordum hiç teşekkür ettim :y :y