Clicksense Task Kazançları

Başlatan defender, 23 Şubat 2012, 10:31:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yorkashton

Given 2 Products, Which One is the Better Fit for the QUERY?  0.06 lık kolay görev..

resimlerinden ve kullanılmış ve ya yeni yazan bilgilerden hangisinin daha değerli daha iyi ürün olduğunu seçiyoz 8.42 dolar yaptım attı..   ödeme limitini geçtim sonunda :) pazar günü ödeme isterim

bilalyuzugullu

pazartesi sabahki reklamlarıda tıklayıp öyle iste bence  :) pazar istemenle bi farkı yok   ;)  ikisinde de pazartesi gecesi hesabında  :y

yorkashton

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 08 Eylül 2012, 00:53:50
pazartesi sabahki reklamlarıda tıklayıp öyle iste bence  :) pazar istemenle bi farkı yok   ;)  ikisinde de pazartesi gecesi hesabında  :y

pazartesi sabah tıklasam oluyomu?  bu üstteki görev tekrar devam etti 8.72 yaptım

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: yorkashton - 08 Eylül 2012, 08:55:03
Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 08 Eylül 2012, 00:53:50

pazartesi sabah tıklasam oluyomu?  bu üstteki görev tekrar devam etti 8.72 yaptım
Yorkashton Şimdi ödemenizi isteyin. Pazartesi sabaha kadarda birikeni üzerine ekleyebilirisiniz. Denendi Bir kaç kez tarafımdan.

ricci

Arkadaşlar şu anda 0.09luk bir task var meşhur 0,12lik taskın aynısı, 3 tane yapabildim taskı kaldırdılar muhtemelen tekrar koyacaklar yakın bir zamanda, taskla uğraşan varsa takip etsin bence ;) bu arada neobuxta taskın ücreti 0,11 :) bilgilerinize...

ricci

Alıntı yapılan: ricci - 14 Eylül 2012, 01:34:46
Arkadaşlar şu anda 0.09luk bir task var meşhur 0,12lik taskın aynısı, 3 tane yapabildim taskı kaldırdılar muhtemelen tekrar koyacaklar yakın bir zamanda, taskla uğraşan varsa takip etsin bence ;) bu arada neobuxta taskın ücreti 0,11 :) bilgilerinize...

Task geri geldi ücreti gayet iyi , taskla uğraşanlara bilgi...

FilmsizKalma

Ah ah 19 cent e yaptığımı bilirim :D  neyse yinede bir kaç tane yapayım:) Uzun zaman sonra ilk defa  (kk)

ricci

yine yarıda kaldırdılar, muhtemelen tekrar koyacaklar yinede artık kaldırmasalar bizde 1 dolarlık daha yapıp ödeme alsak :)

lovablegs

0.11 lik tasklar var ama anlayana :)

ricci

Alıntı yapılan: lovablegs - 15 Eylül 2012, 03:42:30
0.11 lik tasklar var ama anlayana :)

Aynı tasktan şu anda da var. Linke tıklayınca sizi youtube sitesine yönlendiriyor, bu sitenin ne kadar popüler olduğu hakkında derecelendirme yapıyorsunuz ve ne hakkında olduğunu seçiyorsunuz. Yalnız task italyanca ve rusça, google'dan çeviri yaparak taskı yapabilirsiniz, bol kazançlar...  ($)