Acele Edin.. 3TL ye 15 TL lik Paypal indirim kupunu :D

Başlatan ElisaMcCline, 22 Nisan 2011, 00:52:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Arkadaşlar.. PayPal ile ödeme yapabilirsiniz. (Ödemeyi PayPal Bakiyesiyle yapabiliyorsunuz, Kredi kartından çekilmiyor )....
Aldığınız 15TL lik indirim kuponunu dilediğiniz yerde kullanabilirsiniz.

3TL karşılığında 15 TL lik PAyPal indirim kuponu satın alabiliyorsunuz.. acele edin :D
http://www.sehirfirsati.com/deals/tumturkiye/paypal/342687/.aGF43S

Sürekli kullandığım güvenilir bir yerdir....

Ek bilgi:
Sadece TR de ikamet eden kişiler için geçerli olup, PAyPal hesabınızın başka bir ülke ile bir bağlantısı olmamalıdır...

Firma TR de olduğu için PayPal bakiyesiyle ödeme yapabiliyorsunuz :)

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 22 Nisan 2011, 00:52:25
Arkadaşlar.. PayPal ile ödeme yapabilirsiniz. (Ödemeyi PayPal Bakiyesiyle yapabiliyorsunuz, Kredi kartından çekilmiyor )....
Aldığınız 15TL lik indirim kuponunu dilediğiniz yerde kullanabilirsiniz.

3TL karşılığında 15 TL lik PAyPal indirim kuponu satın alabiliyorsunuz.. acele edin :D
http://www.sehirfirsati.com/deals/tumturkiye/paypal/342687/.aGF43S

Sürekli kullandığım güvenilir bir yerdir....

Ek bilgi:
Sadece TR de ikamet eden kişiler için geçerli olup, PAyPal hesabınızın başka bir ülke ile bir bağlantısı olmamalıdır...

Firma TR de olduğu için PayPal bakiyesiyle ödeme yapabiliyorsunuz :)

Tavsiyeniz üzerine bende aldım. ve maalesef sadece 1 adet veriyor. Aslında çok daha fazla almak isterdim ama izin vermiyor.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Hayırlı olsun :D Süper ama :D

3 TL ye 15 TL  :D.. Zaten sürekli kullanıyoruz :D hem de Paypal balance dan ödeme :D

AnilK

Çok faydalı bir kampanya olmuş, umarım Türkiye'de Paypal kullanan siteler daha da yaygınlaşır, bu tür kampanyaları görebiliriz o zaman.

universitely76

hocam ptc sitelerinde kullanaamıyoruz değil mi bu 15 TL'yi. online alışverişte kullanma mecburiyetimiz mi var?
Şu sıra imzasız'ım...

enderege

Alıntı yapılan: universitely76 - 22 Nisan 2011, 11:12:27
hocam ptc sitelerinde kullanaamıyoruz değil mi bu 15 TL'yi. online alışverişte kullanma mecburiyetimiz mi var?

Bu para 3 gün içinde paypal hesabınıza geçecek. İstediğiniz yerde kullanabilirsiniz.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: universitely76 - 22 Nisan 2011, 11:12:27
Enderege nin bahsettiği gibi, kullanım alanı konusunda özel bir şart getirilmemiş. Yine de siz de bir göz atın dazladan :)
Az önce baktıım 2090 kişi bu indirimden faydalanmış :D

1gin

Ben bu siteye üye değilim... üye olayım, dedim; ancak vermek istemeyeceğim bir sürü bilgi soruyor. :(
Örneğin TC Kimlik No, telefon no.

Bu bilgileri doğru girmek zorunlu mu?   ::)

enderege

Alıntı yapılan: 1gin - 22 Nisan 2011, 14:43:44
Ben bu siteye üye değilim... üye olayım, dedim; ancak vermek istemeyeceğim bir sürü bilgi soruyor. :(
Örneğin TC Kimlik No, telefon no.

Bu bilgileri doğru girmek zorunlu mu?   ::)

Evet zorunlu "*" işareti olan her kısım doldurulacak.

nouma26