PDF dosyalarına link ekleme

Başlatan ahnamus, 24 Şubat 2012, 00:40:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ahnamus

Arkadaşlar word dosyasını pdf formatına çeviriyorum. mesela word te bi kelimeyi seçip ona link ekliyorum.. pdf ye çevirdikten sonra pdf de link olmuyor.. bunu nasıl halledebilirim ? ya da acrobat reader ın içinde de link ekleyebilir miyim word ten çevirdikten sonra ?

AnilK

Alıntı yapılan: ahnamus - 24 Şubat 2012, 00:40:03
Arkadaşlar word dosyasını pdf formatına çeviriyorum. mesela word te bi kelimeyi seçip ona link ekliyorum.. pdf ye çevirdikten sonra pdf de link olmuyor.. bunu nasıl halledebilirim ? ya da acrobat reader ın içinde de link ekleyebilir miyim word ten çevirdikten sonra ?

Bu konuda bilgim yok ama pdf'te http içeren yazılar zaten otomatik olarak linke dönüşmüyor mu?

ahnamus

yani şöyle .. ben word te bi kelimeyi seçip ona link atıyorum.. yani o kelimeye tıklayınca adrese gidecek. pdf ye çevirince kelime linksiz oluyor..

ElisaMcCline

reader ile yapamazsın.. Adobe acrobat olmalı elinde.... Yani PDF dosyalarını edit edebileceğin programın kendisi.. Lisanslı/ücretli bir üründür..
Adobe reader.. zaten yaratılmış olan pdf dosyalarını görüntüleyebilmek içindir edit edemezsin.

ahnamus

aslında adobe acrobat ın weblink diye bi plug in i var ama nasıl yükleyebilceğimi bulamadım. internetten araştırdım biraz ama bulamadım

ahnamus

Alıntı yapılan: elisamccline - 24 Şubat 2012, 00:52:49
reader ile yapamazsın.. Adobe acrobat olmalı elinde.... Yani PDF dosyalarını edit edebileceğin programın kendisi.. Lisanslı/ücretli bir üründür..
Adobe reader.. zaten yaratılmış olan pdf dosyalarını görüntüleyebilmek içindir edit edemezsin.

hmm ... ücretli mi peki adobe acrobat ı kullanmak.. trial version filan yok mu ?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ahnamus - 24 Şubat 2012, 00:53:13
aslında adobe acrobat ın weblink diye bi plug in i var ama nasıl yükleyebilceğimi bulamadım. internetten araştırdım biraz ama bulamadım
Şimdi ben tam anlamadım... Adobe acrobat mı, yoksa acrobat reader mı kullandığınız.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ahnamus - 24 Şubat 2012, 00:54:07
Alıntı yapılan: elisamccline - 24 Şubat 2012, 00:52:49

hmm ... ücretli mi peki adobe acrobat ı kullanmak.. trial version filan yok mu ?

Trial ile yaptırır mı bilmiyorum... Ama warez sitelerde kırık halleri bulunabilir.

ahnamus

Alıntı yapılan: elisamccline - 24 Şubat 2012, 00:54:15
Alıntı yapılan: ahnamus - 24 Şubat 2012, 00:53:13
Şimdi ben tam anlamadım... Adobe acrobat mı, yoksa acrobat reader mı kullandığınız.

Adobe reader ı kullanmışım.. adobe acrobat da yüklü değil maalesef ben de.. ücretsiz versiyonu filan yok mu acaba? 

AnilK

Kota sorunu yoksa indirilebilir :)

Çok ayıp...

Not: İngilizce.