Gelirkapısı özel yatırım grubu

Başlatan ata07, 08 Ekim 2015, 01:02:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6il9in

@ata07 hayırlı olsun grubun :)

Ben geç fark ettim grubunu ancak yazma fırsatım oldu.

Kendi yatrım grubumda yatırım alacaktım TL ile :)

Benim aciliyetim yok sadece macera amaçlı grubu aktif edeyim demiştim. Sana destek olması adına grubumu inaktif edeyim belli bir miktar toplanana kadar :)

ata07

Alıntı yapılan: blqn - 10 Ekim 2015, 22:55:34
@ata07 hayırlı olsun grubun :)

Ben geç fark ettim grubunu ancak yazma fırsatım oldu.

Kendi yatrım grubumda yatırım alacaktım TL ile :)

Benim aciliyetim yok sadece macera amaçlı grubu aktif edeyim demiştim. Sana destek olması adına grubumu inaktif edeyim belli bir miktar toplanana kadar :)

Grubu bir kaç gün içinde tamamlamam gerekiyordu benimde düşünceniz için çok teşekkür ederim, grubunuz aktif olduğunda mutlaka katılacağım :)

ata07

Alıntı yapılan: universitely76 - 10 Ekim 2015, 21:15:09
Öncelikle projen hayırlı olsun Ata, umarım e-her şey gönlünce olur :)

De ben şu ifadene takıldım, eğer işler istediğin gibi gitmezse yatırımcıların ödemeleri kendi cebinden mi karşılayacaksın.. Doğru mu anladım..???

Alıntı yapılan: universitely76 - 10 Ekim 2015, 21:15:09
Yatırım olarak çok yüksek bir kazanç sunmuyorum fakat %100 güvenli kazanç sunuyorum :)

Olaya biraz daha açıklık getireyim ben :) Şu anda bu iş üzerinden site aktif olmadığı halde düzenli bir kazancım var. Site olduğu takdirde bu çok daha fazla olacak. O yüzden zarar etme gibi bir sorun olmayacak ki ne olursa olsun ben siteyi kapatmayacağım bu süreçte o para hadi diyelim ki gelmedi cebimden de öderim tabiki ne olacak ki nasıl olsa kar ettiğim bir sisteme sahip olacağım ;) O yüzden herkesin içi rahat olsun ;)

Kısa bir zamanım kaldı herkesten +1 bekliyorum :)

ata07

Alıntı yapılan: blqn - 11 Ekim 2015, 19:46:46
+1 Paket :)

Tamamdır eyvallah :) 5 paket oldu. Hem güvenilir bir kazanç sağlamanız hemde projeme destek olmanız için herkesi gruba davet ediyorum :)

hardplayer

Ödememi paypal ile alıp paypal ile yapmanız mümkünse iki paket almak isterim.

ata07

Alıntı yapılan: hardplayer - 12 Ekim 2015, 17:34:58
Ödememi paypal ile alıp paypal ile yapmanız mümkünse iki paket almak isterim.

İleti kutun dolu :)

enginn_

bi düşünelim

hardplayer

bilalyuzugullu

şimdilik 2 pakette bana yazıver @ata07  :) 
bide sonrasında oyunla ilgilenen bi tanıdık eş dost bulursak sitende sağlayacağın avantajları kendimiz kullanmak yerine ona devredebilecekmiyiz meselaa ???