Doğumgünü Tebriği : Nouma26

Başlatan ElisaMcCline, 24 Şubat 2012, 07:34:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

Mutlu huzurlu sağlıklı yıllar dilerim doğum günün kutulu olsun (p) (p)

universitely76

Yahu ben kaçırdım mı şimdi partiyi :D

Doğum günün kutlu olsun kardeşim nice mutlu, huzurlu, sağlıklı senelere inş  (p) :)
Şu sıra imzasız'ım...

nouma26

Herkese tek tek teşekkürler arkadaşlar.Sizleri ve bu forumu  çok seviyorum.Benim için güzel bir sürpriz oldu  (p)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: nouma26 - 24 Şubat 2012, 17:00:48
Herkese tek tek teşekkürler arkadaşlar.Sizleri ve bu forumu  çok seviyorum.Benim için güzel bir sürpriz oldu  (p)

Forumda bir eklenti vardı ama bu düzenlemeler sırasında o da pasiif kalmış.. Ne yalan söyleyeyim, Bilal hatırlattı :) ben de foruma doğum günü bilgisi girmiş misin siye baktım, girmişsin :)
Mutlu yıllar :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ata07 - 24 Şubat 2012, 13:35:38
Doğum günün kutlu olsun tuncay abi  :) :) Öyle oslun benim doğum günümde böyle resimler yoktu  :g :g
Kıskanma, kıskanma :) , senin de olur :) da ; Doğumgünü bilgin forumda yok zaten :)

nouma26

Alıntı yapılan: elisamccline - 24 Şubat 2012, 17:07:43
Alıntı yapılan: nouma26 - 24 Şubat 2012, 17:00:48

Forumda bir eklenti vardı ama bu düzenlemeler sırasında o da pasiif kalmış.. Ne yalan söyleyeyim, Bilal hatırlattı :) ben de foruma doğum günü bilgisi girmiş misin siye baktım, girmişsin :)
Mutlu yıllar :)

Bilal abi zaten sabah ayrıca tebrik etti  :D . Böyle bir güzellik yapmanız çok iyiydi.Teşekkürler hocam  ;)

AnilK

Nice sağlıklı mutu yıllara Tuncay abi.

Bu arada takvim eklentisini tekrar kurdum, doğum günleri görünecek artık :)

nouma26

Alıntı yapılan: Anil - 24 Şubat 2012, 23:01:08
Nice sağlıklı mutu yıllara Tuncay abi.

Bu arada takvim eklentisini tekrar kurdum, doğum günleri görünecek artık :)

Teşekkürler Anıl  :)

Ayrıca eklentiyi kurduğun için teşekkürler  ;)