paypal banka hesabına para cekme süresi

Başlatan 6arti9, 09 Ekim 2015, 18:07:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6arti9

arkadaslar ayın başında finansbank enpara hesabıma tl istedim
8-9 gün oldu herhangi bir ödeme gelmedi henüz

süre normal mi benzer işlem yapan arkadaslar varsa
ne yapabilrim beklemek dışında

[spoiler]Bizden PayPal hesabınızdan banka hesabınıza 102,29 TL tutarında para aktarmamızı talep ettiniz. Biz de şu an bu transferi işleme koyuyoruz. Bu işlem genellikle 5-7 iş günü sürer, dolayısıyla parayı banka hesabınızda 08.10.2015 tarihinde görebilirsiniz.

Konuyla ilgili ayrıntılar şunlardır:
Transfer edilen toplam tutar   102,29 TL
Banka hesabı   Finansbank A.Ş. Banka x-0608[/spoiler]
>> 6arti9 <<
Bir süre yokum acil durumlar mail atabilirsiniz

illisionist

ben ING Bank hesabına istiyorum, genelde de 3. günde para hesabımda oluyor
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

universitely76

@6arti9 ilk defa mı para çekiyorsun Enpara hesabına..
Şu sıra imzasız'ım...

6arti9

Alıntı yapılan: universitely76 - 09 Ekim 2015, 19:20:16
@6arti9 ilk defa mı para çekiyorsun Enpara hesabına..

evet ilk kez
bu hesaptan önce bir hesabı eklemiştim kesinti yapıp kesinti miktarı mı girip onaylatmıştı
o hesabı silip epeyce bir süre sonra bunu ekledim bunda kesinti onaylama falan olmamıştı
>> 6arti9 <<

6il9in

Alıntı yapılan: 6arti9 - 10 Ekim 2015, 09:50:58
evet ilk kez
bu hesaptan önce bir hesabı eklemiştim kesinti yapıp kesinti miktarı mı girip onaylatmıştı
o hesabı silip epeyce bir süre sonra bunu ekledim bunda kesinti onaylama falan olmamıştı

Banka hesabını eklediğinde kesinti olmaz ki. !

Pazartesi paypalı müşteri desteğini bir ara istersen .

Bu arada Eklediğin yeni hesap senin adına mı ???

Olaki hesap numarasını yanlış verdiysen zaten gerekli masraflar düşülüp paypal hesabına geri iade yapılır :)

Paypalın scam olma durumu yok neticede :D

6arti9

arkadaş gözden kaçırmışım 8 gibi beklediğim icin ödemeyi ayın 2 de ödeme hesaba gelmiş
bu arada cevap olarak yazılan mail anca bu kadar kibar yazılabilir sanırım onuda paylaşıyım

sorun çözüldü sizede ilginizden dolayı teşekkürler.

[spoiler]Sayın xxxx,

xxxxx No'lu, 102.29 TRY tutarındaki para çekim işleminiz konusunda PayPal ile iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederim.

Merhaba xxx  Bey, öncelikle çok güzel bir gün geçirmenizi ümit ediyorum ve size hizmet sağlamaktan dolayı çok memnun olduğumu belirtmek istiyorum.

xxx Bey, hesabınızı detaylı bir şekilde incelediğimde, 30 Eylül 2014 tarihinde, 102.29 TRY tutarındaki para çekim işleminizi son 4 hanesi 0608 olan Finansbank hesabınızı başarılı şekilde gönderdiğinizi, şirketimizinde paranızı güvenli bir şekilde aracı kurumumuz vasıtası ile banka hesabınıza ulaştırdığınızı görüyorum.

Paranızın banka hesabınıza henüz yansımamasını öğrenmekten dolayı çok üzgünüm ki genel de en fazla 5-7 iş günü içinde paralar, banka hesabına geçer.

Fakat, ülkemizdeki bankaların işleyiş prosedürüne göre, PayPal üzerinden gelen paralar, yurtdışı EFT olarak geldiği için, 5-7 iş günü yada en fazla 14 iş günü içinde banka hesaplarına geçiyor.

Bu süreyi kesinlikle PayPal değil, bankalar belirliyor.

Bu konuda size verebileceğim net garanti, paranızın güvende olduğu ve belirttiğim sürede banka hesabınızda olacağıdır.

Tüm işlemlerinizde %100 PayPal koruması altında olduğunuzu kesinlikle unutmayınız.

Sizden ricam sadece biraz daha bekleyip, banka hesabınızı kontrol etmenizdir. Herhangi bir sorunuz olursa, bizimle iletişime geçmeniz halinde size hizmet sunmaktan dolayı çok memnun oluruz.

xxx Bey, talebinizi çözüme ulaştırmak bizim için gerçekten büyük bir memnuniyetti. PayPal'ı tercih ettiğiniz için çok teşekkür eder, memnuniyetinizi yakın çevreniz ile paylaşarak, PayPal ailesinin büyümesine destekte bulunmanızı ümit ederim.

Siz değerli kullanıcılarımıza daha hızlı ve üst seviyede hizmet verebilmemiz için olumlu veya olumsuz geri bildirimleriniz, sağladığımız hizmeti gelirştirmemizde bize yardımcı olacaktır.

Size ve sevdiklerinize mutlu ve sağlıklı bir gün dilerim. Kendinize çok iyi bakın.

Yardımcı olabileceğim başka bir konu varsa lütfen belirtin.

Saygılarımla,
Cengizhan Alemdar
PayPal

Telif Hakkı © 1999-2015 PayPal. Tüm hakları saklıdır.
Tüketici tavsiyesi - PayPal ödeme hizmeti Singapur hukukuna göre kayıtlı değer tesisi olarak değerlendirilir.
PayPal kayıtlı değer tesisinin sahibi PayPal Pte. Ltd.'nin, Singapur Para Kurulunca onaylanmasına gerek yoktur. Tüketicilerin (kullanıcıların) yasal sözleşmeleri dikkatle okumaları önerilir.[/spoiler]
>> 6arti9 <<

6il9in

Hadi bakalım geçmiş olsun :)

[spoiler]Benim tüm ödemelerim 3 iş günü içinde hesabımda oluyor. Kontrol bile etme gereği duymuyorum :D

Sp içine alaıyım da nazarlanmasın paypalımız :))[/spoiler]

6arti9

hesap eksi bakiye deydi üzerine para yatırıp sıfırladım falan o arada gözümden kacmıs benim
>> 6arti9 <<

gaddar

2 iş gününden fazla sürdüğünü görmedim hiç.Paypal legit site :m

hikayeci

Ben de 2 gün evvel istediydim finansbank hesabına . Ne gelen var ne giden başlığı görünce bir sıkıntı var zannettim. sizin ki hallolduysa ben de problem etmeden bekliyeyim.