PTC Sitelerinde AVG Değeri

Başlatan fexkomin, 14 Ekim 2015, 19:09:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fexkomin

Merhabalar,

Herkesin bildiği üzere Ptc sitelerine yatırım işi risklidir. Bende bugün risk alarak yeni açılan EldiBux'tan 30 günlük Full Time üyelik aldım. Ekstra 100 Kiralık ref ile kalan 2 $ ile direk ref satın aldım ( Aslında 2 $ ileride yenilemede falan kullanabilirdik neyse :) )

Kiralık reflerden kar elde etmek için ortalama avg değeri ne olmalıdır ?

Bunu konuyu öğreniyim ki İstatistikleri yarın itibaren paylaşmaya başlarım. Böylece sizde bilgi sahibi olmuş olursunuz.

universitely76

Hangi avg üstü senin için kar getireceğini anlamak için kar/zarar avg'sini bulman gerekiyor @fexkomin, bunun hesabını sen yap :y
Ben 500 ref üzerinden hesap yapıyorum sen bu sayıyı güncel reflerine göre ayarlayabilirsin. Bir refi de 20 cent, refin tık kazancını da 0.01 olarak hesaplıyorum.

500 refin aylık ücreti + üyelik ücreti / refin tık kazancı / ref sayısı /30 = kar/zarar avg'si
100 + 35 / 0.01 / 500 / 30 = 0.9 senin kar/zarar avg dir, bunun üstü kar, altı zarardır ;)
Şu sıra imzasız'ım...

fexkomin

Alıntı yapılan: universitely76 - 14 Ekim 2015, 19:23:56
Hangi avg üstü senin için kar getireceğini anlamak için kar/zarar avg'sini bulman gerekiyor @fexkomin, bunun hesabını sen yap :y
Ben 500 ref üzerinden hesap yapıyorum sen bu sayıyı güncel reflerine göre ayarlayabilirsin. Bir refi de 20 cent, refin tık kazancını da 0.01 olarak hesaplıyorum.

500 refin aylık ücreti + üyelik ücreti / refin tık kazancı / ref sayısı /30 = kar/zarar avg'si
100 + 35 / 0.01 / 500 / 30 = 0.9 senin kar/zarar avg dir, bunun üstü kar, altı zarardır ;)

@universitely76 hocam çok teşekkür ederim. En anlaşılabilir şekilde avg değerini açıklamışsınız. Daha da böyle bir net açıklama olamaz heralde. Tekrar teşekkür ederim. Bi hesabı yapıyım bakıyım  :)

6il9in

$20.00 / 30 = $0.67

Tık sayısı x RR geliri = A

A - $0.67 = bu en sade hali :)

100 RR $20.00 ise tabi :)

fexkomin

Alıntı yapılan: blqn - 14 Ekim 2015, 19:32:03
$20.00 / 30 = $0.67

Tık sayısı x RR geliri = A

A - $0.67 = bu en sade hali :)

100 RR $20.00 ise tabi :)

Teşekkür ederim @blqn  hocam. Aynen sizin anlatımınız çok sade ama anlaşılmayacak bir konu yok.Gayet kısa ve öz...Teşekkür ederim.

universitely76

Şu sıra imzasız'ım...

6il9in

http://www.gelirkapisi.com/faydali-program-ve-eklentiler/ptcgelirhesaplayici-v0-1/

Bunuda kullanabilirsin mobilken 15 dakika sürdü konuyu bulmam :D

Forum üyelerimizden @HeadSh0t un programını yazan :)

strenergy

Adama bak yaa harita gibi  :PP Bundan sonra aradığım konuyu bulamazsam Blqn e soracağım  :))
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

fexkomin

Alıntı yapılan: blqn - 14 Ekim 2015, 19:53:48
http://www.gelirkapisi.com/faydali-program-ve-eklentiler/ptcgelirhesaplayici-v0-1/

Bunuda kullanabilirsin mobilken 15 dakika sürdü konuyu bulmam :D

Forum üyelerimizden @HeadSh0t un programını yazan :)

Hocam o programa baktım lakin indirme linki kırık ... Konuyu açan arkadaşımız çevrimiçi oldugu zaman linki yenilese fena olmaz aslınd ;)

fexkomin

Alıntı yapılan: strenergy - 14 Ekim 2015, 19:56:45
Adama bak yaa harita gibi  :PP Bundan sonra aradığım konuyu bulamazsam Blqn e soracağım  :))

@blqn hocam tam rehber gibi maşallah. Ne sorulursa anında çözüm :)