GKideas (EpicClix) Yatırım Grubu

Başlatan 6il9in, 15 Ekim 2015, 10:38:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

universitely76

Şu sıra imzasız'ım...

kazims

bu konumuz ne oldu acaba bilgn hoca
bu aralar açıklamada yazmıyorsunuz.

silver

Şu sıralar kendisi meşgul sanırım. Son 7 gündür online dahi olamamış. Geldiğinde muhtemelen ayrıntılı bir bilgi verecektir ;)

kazims

Alıntı yapılan: silver - 01 Nisan 2016, 09:35:52
Şu sıralar kendisi meşgul sanırım. Son 7 gündür online dahi olamamış. Geldiğinde muhtemelen ayrıntılı bir bilgi verecektir ;)

yoksa tatilde bizim paraları mı yiyiyo -:))

bilgn hocam yapmaz heralde  :PP

silver

Alıntı yapılan: kazims - 01 Nisan 2016, 12:27:31
yoksa tatilde bizim paraları mı yiyiyo -:))

bilgn hocam yapmaz heralde  :PP
:D İlk kez batmayan bir site bulunca bilemiyorum artık :PP Şaka bir yana inşallah büyük bir sıkıntısı yoktur. Yoksa ondan sonrası rahatlıkla bir şekilde çözülebilecek bir şeydir muhtemelen.

kazims

Alıntı yapılan: silver - 01 Nisan 2016, 12:33:57
:D İlk kez batmayan bir site bulunca bilemiyorum artık :PP Şaka bir yana inşallah büyük bir sıkıntısı yoktur. Yoksa ondan sonrası rahatlıkla bir şekilde çözülebilecek bir şeydir muhtemelen.

ona şüphemiz yok

ElisaMcCline

Arkadaşlar,
Konuya gelip yazmasını gerektirecek bir durum yoksa, gelmesine de gerek yok zaten. İletişim halindeyiz biz forum dışında da :)

Ödeme zamanı falan gibi birşeyler varsa, bana da iletebilirsiniz :)

6il9in

Arkadaşlar biriken bakiyemize paylaşmaya fırsat bulamadığım 6. ödememiz var. ($32.66 )

İlk sayfaya $32.66 daha eklenecek. İlk fırsatta bankaya çekip ödemeleri TL olarak iade etmeyi planlıyorum. Bu süre ay sonu gibi düşünmekteyim.

Arkadaşlar nasıl bir açıklama beklediğinizi bilmiyorum. Ödeme yapacağıma dair bir açıklamamı yaptım diye düşündüm.

Bu sıralar aşırı yoğunum. Online olamıyorum. @ElisaMcCline ile irtibat halindeyim. Foruma gelmesemde buradan yazdığınız birşey var ise kendisi bana iletecektir. Zaten daha önceden kendisi de yazmış.

Kaçtığımımı düşünüyorsunuz bilmiyorum :)

ibrhmsny

@blqn hoşgeldin  :)
Sen gel diye uğraşıyor arkadaşlar, grup filan hikaye  :PP

6il9in

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 03 Nisan 2016, 23:12:17
@blqn hoşgeldin  :)
Sen gel diye uğraşıyor arkadaşlar, grup filan hikaye  :PP

uzunca süre eskisi kadar aktif olmayacağım 1-2 yıl kadar :D

Sonrasında eskiye dönüş olabilir bir ihtimal :)