GKideas (EpicClix) Yatırım Grubu

Başlatan 6il9in, 15 Ekim 2015, 10:38:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

@blqn en son IBAN bilgilerinizi istemiş.
PM lerinizden haberimiz olamaz arkadaşlar, Bilgilerini gönderenler burada da bilgi paylaşsın.

Bilgilerini gönderen arkadaşlar buradan da bilgi paylaşsın ki, biz de birşeyler yeterince hızlı yürümüyorsa bilelim.

iovanovic

Bilgin hocaya 20 gün önce hem EpicBux hem de EpicClix için IBAN bilgisi yollandı. Bekliyoruz artık.

6il9in

Arkadaşlar öncelikle bayramınız mübarek olsun.

20 günü gecen IBAN durumu olmuştur aba bu süre zarfında hala bikgisini oaylaşmayanlar var. Herkese tek tek eft yapacağım aynı gün yapıp kapatacağım grupları. Ben hala iban beklediklerim var. Her zaman online olamıyorum. Hergün bakamam da ıban bilgisi gelmiş mi diye. Kişi balı alınacak ücrette ahım şahım bişey değil.

Bende ses yyok ama gruptakilerdende ses yok bana göre. Amacım toplu göndermekti herkesin parasını anladımki şimdiye kadar gelen ıbanlara eft yapayım yoksa parayı alıp kaötığım yok. Ayrıca forumda kinsenin bilmediği bazı sıkıntılarım var bunları çözmem zaman aldığı için online olup cevap veremedim. Pazartesi veya salı günü elimdeki ıban lara eft yaparım. Kalanlarada müsait olduğumda yollarım.
Pm ile cevap vermeye zamanım yok arkadaşlar konuya cvp yazıp çıkacağım.

Hayırlı akşamlar

kazims

Alıntı yapılan: blqn - 05 Temmuz 2016, 22:25:36
Arkadaşlar öncelikle bayramınız mübarek olsun.

20 günü gecen IBAN durumu olmuştur aba bu süre zarfında hala bikgisini oaylaşmayanlar var. Herkese tek tek eft yapacağım aynı gün yapıp kapatacağım grupları. Ben hala iban beklediklerim var. Her zaman online olamıyorum. Hergün bakamam da ıban bilgisi gelmiş mi diye. Kişi balı alınacak ücrette ahım şahım bişey değil.

Bende ses yyok ama gruptakilerdende ses yok bana göre. Amacım toplu göndermekti herkesin parasını anladımki şimdiye kadar gelen ıbanlara eft yapayım yoksa parayı alıp kaötığım yok. Ayrıca forumda kinsenin bilmediği bazı sıkıntılarım var bunları çözmem zaman aldığı için online olup cevap veremedim. Pazartesi veya salı günü elimdeki ıban lara eft yaparım. Kalanlarada müsait olduğumda yollarım.
Pm ile cevap vermeye zamanım yok arkadaşlar konuya cvp yazıp çıkacağım.

Hayırlı akşamlar
hayırlı bayramlar olsun
iban nosu yollanmıştır.
kolay gelsin

yerceylan

trojex

tayfunxl

@blqn ekonomik sıkıntı yaşıyorsan eğer benim iki gurup taki  ödemelerimi yapmayabilirsin
helal hoş olsun kardeşim :)

6il9in

Merhaba arkadaşlar;

Kusura bakmayın geçen hafta ödemeleri yapacağımı belirtmiştim. Aksilikler yakamı bırakmıyor. Şuan ilgili tablo çalışmasını yapıyorum. Kimsenin hakkı geçmemesi için hassas davranıyorum. Zamanım kalırsa Pm ile herkese bilgilendirme yapacağım.

Konu içine belli başlı postlara da yanıt vermeye çalışacağım.

Yarın fırsat buldukça EFT leri yapacağım. Amacım bana ulaşan IBAN ların hepsine ödeme yapmaktır.

Gecikmeden dolayı özür dilerim.

6il9in

Merhaba;

EpicClix Hesabımıza Yapılan Yatırım; ( Görüntü EpicClix Sitesinden alınmıştır. )

[spoiler][/spoiler]

EpicClix Hesabımızdan Çekilen Miktar; ( Görüntü EpicClix Sitesinden alınmıştır. Fee ler Düşülmemiş Hali )

[spoiler][/spoiler]

EpicClix Hesabımızda Kalan Miktar; ( Görüntü EpicClix Sitesinden alınmıştır. )

[spoiler][/spoiler]

GKideas (EpicClix) Yatırım Grubu Katılımcılarına Ödenecek Miktar.

[spoiler][/spoiler]

Paypal hesabımda kalan $158.59 ₺2.82xx gibi bir rakam ile Bankaya çekildi. Ben hesaplarken ₺2.83 yuvarladım.

5 ya da 6 Haziranda $158.59 / ₺448.80 banka transferi yapıldı.

Grup kar etti ama site politikası sebebi yatırım çıkarmamız uzadı. Şuan EpicClix Hesabımda $66.00 var. 1 aya yakın tıklama yapmıyorum.

Kişi Başı ödeme ₺48.61 ödemeyi aksilik olmazsa Bugün EFT ile bana bildirilen IBAN numaralarına yolluyacağım. Bazı arkadaşlar ile aramızda özel durumlar olduğundan kendilerine ayrıca Pm ile bilgi vereceğim.

Anlayışınız ve sabrınız için Teşekkürler.

Not:

Akşam Foruma erişim sorunu yaşadığım için yazamadım. GKideas (EpicBux) Yatırım Grubu için gerekli hesaplamaları yapamadım. İki grupta olan kişiler hariç diğer arkadaşlara gönderim yapılacaktır.

@kazims yeni IBAN numaranı bekliyorum.

@iovanovic , @ivedidahi , @volkanaydinli , @varidat @tayfunxl (Kingtr) ve @letal sizin ödemenizi GKideas (EpicClix) Yatırım Grubunun hesaplamalarını bitirince yapacağım.

6il9in

@yerceylan , @cimbomlu88 , @koray4316 , @nicotine ve @trojex Pm ile belirttiğiniz IBAN numaralarına ₺48.61 yollanmıştır.

Lütfen hesaplarınızı kontrol edip konu altında aldığınızı teyit edermisiniz.

Ödemesi yapılmayan arkadaşlar var. Bu arkadaşlar ya GKideas (EpicBux) Yatırım Grubunda yer alıyor ya da IBAN bilgisini benimle paylaşmamış kişilerdir.

Katılım için Teşekkürler.