EpicClix İstatistikleri (KİLİT)

Başlatan bekeli, 15 Ekim 2015, 10:44:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

universitely76

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 21 Kasım 2015, 22:19:00
evet artık öyle yapıyorum :y bu vesileyle paylaşmış olayım gülümcüm :D

sabah dizdim refleri ve last click 19.11.2015 olanları komple tırpanladım. yarın sabahta 20.11.2015 ler gidecek,
en kestirme izahı last click te yesterday ve today yazmayanları özgürlüklerine kavuşturuyoruz :D
Abi recycle ediyorsun da kazandırdığı para recycle farkını kapatıyor mu ki ???

3 avg ile 1000 ref günlük 9$;
3,30 avg ile 9,9$ kazanıyorsun.. yaptığın recycle parası bu 0.90$ fazla olduğuna göre bir kazanç mı zarar mı yazıyor hanene :)
Şu sıra imzasız'ım...

bekeli

21/11/2015::::::1000 RR::::::3233 Tık::::::3.23 AVG::::::Recycle Masrafı $0.90::::::Günlük Kar/Zarar $1.98

iovanovic

@universitely76 Hocam senin yaklaşımını hesaplamak lazım kesinlikle ama bir de şöyle bir durum var bence, bu şekilde recycle yaparken zaten recycle yaptıklarımız bir daha asla tıklamayacak olan RR'ler olduğu için biz onları zaten 5 gündür tıklamayanları recycle ediyor olsak da recycle edecektik.

Anlatabildim mi tam bilmiyorum ama... Beyin fırtınası yapmamız şart aramızda.  :)

bilalyuzugullu

22.11.2015---- 1000 ref---- 3.37 avg

Alıntı yapılan: universitely76 - 22 Kasım 2015, 12:06:33
Abi recycle ediyorsun da kazandırdığı para recycle farkını kapatıyor mu ki ???

3 avg ile 1000 ref günlük 9$;
3,30 avg ile 9,9$ kazanıyorsun.. yaptığın recycle parası bu 0.90$ fazla olduğuna göre bir kazanç mı zarar mı yazıyor hanene :)

51 cent ile 96 cent arası olmuş günlük ortalamalar, evet hesabın doğru ama bir koşulla :D refler hiç recycle yapmadığımda 3 avg de kalacaksa :D
sen bunun garantisini ver ben hemen bırakayım recycle yi :D

kimi gün kazanç yazar kimi gün zarar yazmaz :))  neticede bunu yapmazsak eninde sonunda avg 3 ün altına iner, buda zarar kaçınılmaz demektir,
hiç olmazsa zararı minimize edelim bu şekilde ;)

universitely76

Bunun garantisini veremem tabi, heleki bizim ptcsever admin köprüyü geçerken atlarını çiflemişken :P

Ancak benim strateji iki gün öncesine kadar tıklamayanları recycle etme kriterini 4 gün olarak belirlemek oldu :) bir nebze olsun yenilenme sağlarken gelen avg'yi de recycle ücretiyle eritmemiş olurum diye düşündümdü :)
Şu sıra imzasız'ım...

bilalyuzugullu

şimcik genç universiteszy kardeşim :D sen 4 gün öncesine tıklamayanları değiştircen ben 2 gün öncesine,
pekii senin bu değiştirmediğin aradaki 2 günlükler tıklayacakmı sen onları değiştirene kadar ??? benimkişler billah tıklamadı :D

bi süre sonra aslında ikimizin recycle ücretide aynı olacak bu durumda, uyandıriim :D meselaa ben bugün 0.96 verdim yarın belki daha fazla veririm ama seninde gün geçtikçe o rakam yükselecek,

ha tabii bu arada refleri tazeliyceksen ona bişey diyemem, ben 90 gün uzattığım için öyle bi şansım yok, mecburum şuanki şekle devam etmeye :)

Coulers79

2 günde bir recycle yapılır mı ya, sanki beleş? :))

bilalyuzugullu

hangi 2 gün, hangi 2 gün :D hergün, hergün :))

iovanovic

Alıntı yapılan: Coulers79 - 22 Kasım 2015, 22:30:56
2 günde bir recycle yapılır mı ya, sanki beleş? :))

Hocam ama eğer ki en son 1 gün önce tıklayan RR'nin bir daha asla tıklamayacağı kesin olarak gözlemlendiyse mantıklı değil mi bu hareket ? Neticede o anda recycle edilmeseydi 4 gün sonra falan tıklamadığından dolayı yine recycle edilecekti ve yine aynı para ödenecekti recycle yaparken. Ve üstüne aradaki 3-4 günde o RR hiç tıklama yapmayıp 0.03-0.04 $ civarı kayıp oluşturacaktı. Yanlış mı yorumluyorum acaba ?

Coulers79

Kârı zararı iyi hesaplayınız. 2 gün içinde bir RR'nin tıklayıp tıklamayacağını nasıl anlıyorsunuz? B.YGüllü açıklama yapsın, bu bir tiyo mu?