EpicClix İstatistikleri (KİLİT)

Başlatan bekeli, 15 Ekim 2015, 10:44:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

08/01/2016::::::1000 RR::::::3350 Tık::::::3.35 AVG::::::Recycle Masrafı $0.82::::::Günlük Kar/Zarar $3.63 :y

bekeli

09/01/2016::::::1000 RR::::::3151 Tık::::::3.15 AVG::::::Recycle Masrafı $0.36::::::Günlük Kar/Zarar $3.493 :y

bekeli

10/01/2016::::::1000 RR::::::3342 Tık::::::3.34 AVG::::::Recycle Masrafı $1.56::::::Günlük Kar/Zarar $2.866 :y

Edit: Günlük karı eski RR fiyatlarına göre hesaplıyorum. Çünkü ilk 90 günlük uzatmaları eski ücretlere göre yapmıştık. Bir sonraki 90 günlük uzatmaları yapmaya başladığımda yeni RR ücretlerine göre günlük karı hesaplayacağım..

bekeli

11/01/2016::::::1000 RR::::::3417 Tık::::::3.42 AVG::::::Recycle Masrafı $0.16::::::Günlük Kar/Zarar $4.491 :y

bekeli

12/01/2016::::::1000 RR::::::3280 Tık::::::3.28 AVG::::::Recycle Masrafı $0.20::::::Günlük Kar/Zarar $4.04 :y

ibrhmsny

@bekeli hocam ikiye katlanmış karlar maşallah :)
İşgillendirici artış olmuş :)

bekeli

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 13 Ocak 2016, 10:51:17
@bekeli hocam ikiye katlanmış karlar maşallah :)
İşgillendirici artış olmuş :)

Genele baktığınızda 3.5 dolar civarı olan kar 4 civarı son iki gündür.
Genelde ortalama aynı gibi.
Çünkü 2 gün önce 2.86 gibi bir kar gelmiş. O gün yapılan toplu recycle'ın etkileri sonraki iki güne yansımış.

Bence olağan üstü bir durum yok. Yani benim nazarımda bırak ikiye katlamayı artış bile yok. Kar yine aynı ;)

ibrhmsny

Aman hocam iyi değişiklik olmasın :)
Bu aralar her değişikliği olumsuz yorumlayasım geliyor :)
Bir site karı düşürse işler yolunda gitmiyor heralde diyoruz, kar artsa yine aynı tepki çıkıyor :)
En iyisi az da olsa sabitlenmesi :)
Bir ptc sitesi açsam, zırnık derecesinde kar ettiririm ama stabil tutarım :)
Mesela neo böyle yapıyor galiba :)

bekeli

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 13 Ocak 2016, 11:03:11
Bir ptc sitesi açsam, zırnık derecesinde kar ettiririm ama stabil tutarım :)
Mesela neo böyle yapıyor galiba :)

Neo öyle yapıyor ama halen yatırım alıyor. Sizin dediğinizi yapabilmek için insanlara o güveni aşılamanız gerekir. Yoksa kimse az kazandıran bir siteye yatırım yapmaz. Buda 1-2 ayla olmuyor 3-4 yıl boyunca düzenli ödeme yapmakla oluyor. Neo öyle bir konuma gelmiş durumda ki insanlar 2 yıl sonra dönecek yatırımı yapıyor. 2 yıl bitiminde aylık düzenli gelir elde edeceğini düşündüğü için yapıyor bunu.

EC ve EB için beni şu an karların artmış gözükmesi veya yeni değişiklikler endişelendirmiyor.
Hala çoğu siteden iyi upgrade seçenekleri sunuyor. Ancak bu değişiklikleri aniden yapması gelen yatırımı düşürür. Bu değişiklikleri aniden yapmasının sebebi ise bence elindeki paranın bitiyor olması.
Yani gelen yatırımları iyi değerlendirememiş bu 2-3 aylık süreçte. Klasik PTC sitelerinde değerlendirmiş gibi geliyor. Onlardan da pek bir şey kazanamadı.

Bir PTC sitesi açacaksanız gelen yatırımı nerde değerlendirebileceğinizi bulmanız gerekir. Biz VIP alanında bulamadık. Uzun ömürlü olabilmek için özellikle site açılışından 2-3 ay sonrasına kadar aldığınız yatırımı katlamanız lazım yoksa hem upgrade yapanlar çok para çekmeye başlıyor hem de standart üyeler ödeme limitine gelmiş oluyor.

PTC sitesi açmak kolay ama sağlam bir site olarak kalmak çok zor.

ibrhmsny

Çok doğru diyorsunuz hocam, ben de ilk zamanlar bir heyecanla sitenin kendi kendini döndürebileceğini düşünmüştüm ama öyle değilmiş :)
Kesinlikle ekstra bir gelir kapısı :) gerekiyor.
Belki bir süre sonra, insanların güvenini kazandıktan sonra, sitenin kendisi de kazandırır :)
Neonun geldiği durum gibi :)
Bu ara popüler diye söylüyorum, TMS de bir şekilde yürüyor bakalım, kart gönderecekmiş filan bunlar işin başka boyutu ama ben isterim ki TMS den de reklam verdiğimizde neodaki gibi ref gelsin :)
İşte o zaman evrimini tamamlar diye düşünüyorum :)
Şuan kritik dönemeçte ve birtakım vaatlerde bulunuldu, eğer bu vaatler yerine getirilirse, heralde daha sağlam bir konuma gelecektir ve ardından gerçek bir reklam panosu haline gelecektir :)
Bunu başaramaya da bilir :)