Son Izlediğiniz Filmler / Film Önerileriniz

Başlatan AnilK, 25 Şubat 2012, 12:44:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Kafadan hafif çatlaklık olursa Punisher olsun o zaman ergenlik sorunu da yok   , adam  gibi adam :P

arshi

Onu süper kahraman bile saymam, sadist len o :))

hakanatik01

Sadist değil beya adalet anlayışı farklı ,Neyse ayden ben kaçtım Hansel ve gratel'in Brrip'i gelmiş sonunda bir ona bakayım forumda durup film izliycem arada bakarım bu tarafa ;) Parker'ında 720P si gelmiş :P kel olsun jason olsun diyenlere duyrulur :P

abcb

Jason çokmu itici banamı öyle geliyor  :g
Jennifer için izlerim ama  8)

sicher

En son izlediğim film Koleksiyoncu idi şunu söylemeliyim ki testere bile ondan da güzeldi .
Direk başlıgı görünce yorum atmak istedim daha önceden bu filmden bahsedilmişse kusura bakmayın (konu karışıklıgından yani) :)

hakanatik01

Hoş film ama testere 1'le karşılaştırıyorsan   ona katılamam :) diğerlerinden iyi olabilir ama 1 gibi değil Koleksiyoncu izlenebilir listemde,testere 1 mutlaka izlenmeli kategorimde :) Collector 2 yi diyorsan izlemedim  onu ilk fırstata izleycem bakalım gari ;)
Dün izlediğim Hansel & Gretel: Witch Hunters(Hansel ve Gretel Cadı Avcıları) filminide bayaaa bir boş vaktiniz varsa izleyin derim :P :))

arshi

hakanatik01

O olmasa bitiremezdim :P  çokta kötü değil ama efektler falan dizi kıvamındaydı yada ben çok dizi izlemeye başladım :)  Hansel & Gretel hikayesi gibide değildi ,hikayeyi tam hatırlamasam da bu hikayede çocuklar ekmek kırıntısı atıp evin yolunu falan buluyordu o sahneler falan yoktu kitaptan aklımda nerdese bir o kalmış heee ve tabiki şekerden pastadan ev o vardı ama şeker gibi değildi :)) izlenir ama çok tavsiye etmiyorum benim bir tek Trol sahnesi hoşuma gitmişti bir vuruşta kafa parçalama :P :) sevenlerde çıkar hoş efektlerde yok değil ama bana çok saçma geldi direkt 1-2 sahneden sonra önyargı gibide olmuş olabilir :P

ElisaMcCline

2010 yılından bir film..

"Repo Men"
Aksiyon ve düşsel bilimkurgu bir arada. Özellikle filmin sonunda "hadi beeee" dedirten süpriz son severlere tavsiye :)

http://www.youtube.com/watch?v=jl9Nvg4yuus

abcb

Alıntı yapılan: elisamccline - 07 Mayıs 2013, 22:08:25
"Repo Men"
Aksiyon ve düşsel bilimkurgu bir arada. Özellikle filmin sonunda "hadi beeee" dedirten süpriz son severlere tavsiye :)

Hakkaten de "hadi beeee" dedirtti Hocam  :S
Teşekkür ederim tavsiyeniz için  :)