Son Izlediğiniz Filmler / Film Önerileriniz

Başlatan AnilK, 25 Şubat 2012, 12:44:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

avni59

hakanatik01

izlemedim ama bu tarz filmleri seviyorsan şimdiden vereceğin paraya değer diye düşünüyorum :) netten indirip izlemeyin filmi sevemezsiniz henüz camrip vardı :P :) beayzperde.com'u severim ben yorumlarda olumlu;

http://www.beyazperde.com/filmler/film-139589/
alıntı
"Hayal kırıklığı yaratan ikinci bölümden sonra Iron Man efsanesi ilk filmi başarılı kılan bütün elementleri geri getirerek tatmin eden bir süper kahraman mitolojisi yaratıyor. Iron Man 2 ve Cowboys and Aliens ile yaratıcılığının biraz kaybolduğunu gösteren Jon Favreau, akıllıca yazar ve yönetmen sorumluluklarını Lethal Weapon serisini yazıp belki de türü için fazla akıllı olduğu için para kazanmamış muazzam polisiye Kiss Kiss Bang Bang'i yönetmiş Shane Black'e bırakıyor.

Iron Man 3, fazla aceleye getirilmiş izlenimi veren ve Stark'ı Stark yapan bir elementi çabucak elden atan sonu yüzünden ilk filmin başarısını yakalayamıyor. Fakat ikinci filmden çok çok daha iyi olduğu kesin."

ki bana göre 2.filmde güzeldi ben bu tarz filmleri severim ama çocukluktan gelen çizgi roman sevgimden olabilirde :)

abcb

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 06 Mayıs 2013, 22:25:46
Hansel & Gretel: Witch Hunters(Hansel ve Gretel Cadı Avcıları) filminide bayaaa bir boş vaktiniz varsa izleyin derim :P :))

Hansel ve Gretel: Cadı Avcıları
Teşekkürler Hakan  :)
Filmi bende tavsiye ediyorum, bayaaaaaaaaa bir hoş bencede, izleyeceğiniz filmler arasında ilk sıraya alabilirsiniz  :y
Famke Janssen "x men" filminin üçüncü serisindeki cadı  :g rolünü burda da başarıyla oynamış  :y
Kötü rol bu kadına çoook yakışıyor  :)

http://youtu.be/eVojzboQRMI

tolgacan86

Teşekkürler abcb, film gerçekten güzele benziyor, iyi bir sitede bulabilirsem izleyim onu bu gece :)

abcb

Rica ederim Tolga, Hakan sağolsun, bende onun sayesinde izledim  :)
Yalnız izleme sen yine de, eşinle izle  :g

hakanatik01

ben beğenmeyenlerdenim ama :P :) önyargı oluşmuş olabilir tabiki çok film izleyince en küçük kusur bile göze batmaya başlayabiliyor ,bazı sahneler öyle saçma geldi ki yok artık diyesim geldi ,hem ekmek kırıntısı olmazsa Hansel ve Gretel olmaz arkadaş :)) Bunu beğenen Supernatural'ı izlesin derim dizi olarak :) 

edit:bak fragmanda da varmış cadının süpürge sahnesi adam resmen beyzbol oynuyor, koca cadı bişey yapmıyor ki nasıl biranda orda oluyor ne oluyor bazı sahneler flashback gibi sanki  , al sana ikilem :P :))

abcb

Bende çok film izliyorum da saçma sahnelere takılmadım  ;) Efektler gayet hoş  :)
Hansel ve Gratel hikayesini de bilmediğim için bu haliyle kabul ettim  :D

Supernatural  ??? izleyim  :g

sicher

Alıntı yapılan: abcb - 10 Mayıs 2013, 21:59:54
Supernatural  ??? izleyim  :g

Bi ara abonesi olmuştum süper bişey araya zaman girince unuttum gitti ama tekrar zaman buldukça bakacağım :)

hakanatik01

Supernatural bu filmden daha iyi efekt oalrak oda yer yer saçma geliyor ama :) bu tarz filmlerde Van Helsing dışındakiler yalan geldi bana :)