Son Izlediğiniz Filmler / Film Önerileriniz

Başlatan AnilK, 25 Şubat 2012, 12:44:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

arshi

Supiman'e gidebildin mi hakkaten yav hakacu?

hakanatik01

beklemediğim yerden sordun :P
gidemedim para denklemek lazım :P  kapıdaki abi almadı sen film izleyince bozuyon kendini kimis içince kimisi film izleyince ,superman gibi uçmaya falan kalkarsın dedi kapıdan çevirdi;

Haftaya gitmeyi düşünüyom yeğende gelmek istedi bi aksilik olmazsa gidicem bakalım artık :)[belki yeğene ısmarlatırım :P ]

abcb

Halamı Startrek' e giden yok  ???
Hakan boşver sen o filmi, uçarsın filan süperman gibi :)) Startrek'e git sen  8)
Üç boyutlumu izleyeceğiz bu filmi bari birisi bunu söylesin  (d) Alllaaasen yaaa  (d)

hakanatik01

Benim en sevmedğim seridir startrek :P para verseler gel ben ısmarlıyom deseler gitmem :P Mr.spack'ın olduğumuıydu bu star trek? Turist ömerin vardı turist ömer uzayda diye o daha iyiydi :P

arshi

Supiman için 3 boyutlusuna gitmeyin diyollaa, burdan yola çıkarsak star trek için de gitmeyin diyolladır, hatta 3 boyutluya hiç gitmeyin diyo bile olabilirler :P
hakacu bende hiç sevmem de şu son film iyi diyolla :P

Not: E tabi biz tonguçhan gibi sinefil olamayınca hep üçüncü ağızlardan edindiğimiz fikirleri aktarıyoruz, diyollaaa diye :D

abcb

İzlediğiniz izleyebileceğiniz en güzel filmlerden birisidir Startrek  8)  Diyollaaaaa  :D
Demekki üç boyutlusuna gidilmeyecek, normal izlenecek  8)

hakanatik01

Turist ömeri izledim ben aynı oda :P
Star trek değilde starwars desen heeee diolar derim
diğeri cem yılmaz gibi yahu
- "taytın varmı?
-var
-giy gel baba
2 40w 1 80w ampul kırmızı yanıp sönecek oaln ledler yanına koy kepçeyi al sana startrek :P

herkes bişi diyolaaa da bende 3 boyutu sevemedim henüz benim gözleri çok ağrıtıyor, gözlüğü çıkartıp takasım geliyor dikaktimi daha çok dağıtıyor :P burnum terliyor arada onu sil falan film gidiyor :P bende bunu diyom :P

tomrukhan sinefilde ne demiş startrek için? o beğendiyse gitmeyipte napcaz be arshi eee mecbur gidecez 

arshi

Star wars la star trenini kıyaslama hakacu, yapma bunu, karanlık tarafa geçme :P

3 boyutluyu bende hiç sevemedim, çoğu zaman gereksiz de zaten. Hiç öyle salya sümük izlenilecek bi numarası yok :D

topaçman star trek için henüz bi yorumda bulunmadı. Muazzam bi yığılma var şu an gişelerin önünde, gelecek bilgiye göre insanlar salon tercihinde bulunacak. (diyollaa)

hakanatik01

Diğerini izlemedim bile kıyaslama yapamam :P ama birisi izlediğiniz izleyebileğiniz en güzel filmlerden diyorsa starwarsı izlememiştir diye düşündüm,uzay filmi diyorsan starwars ,değilmi Darth vader :P
fragmanı merak ettim he bakayım bari bi :)

abcb

Tosuncan'da zaten baya övmüştü starwarsı  :g

Uzay filmi olsun yeter, hepsi güzel hepsi güzel  8)