Son Izlediğiniz Filmler / Film Önerileriniz

Başlatan AnilK, 25 Şubat 2012, 12:44:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

tosuncan bilebilir ona sormakta fayda var :P ayden kaçtım ben  kepenkleri kapatın gidin canım sizde artık  diğer üyeler gelmek üzere onlara devredelim  görevi :P

abcb

Topaçman kampanya değil geyik konusu başlattı, aldı ödülü çekildi kenara  (d) :g
Geyiğin nasıl yapıldığını ona sormak lazım  (d) :D

fkork

tonguçhan kim ya? :P

arshi

Artık kendi bile kim olduğunu bilebilecek durumda olmayabilir, karakter bükülmesi yaşıyor, sesi çıkar ama yakında :P

ikose

Haftaya sınav derdimiz bitiyorrr
ilk olarak Tolga nın önerisi ile İntikamBenim filmini seyredicem amaaa
Hakanın önerdiği İntikam Kurşununu daha çok merak ediyorum şahsen :))

tolgacan86

AH ikorse ah okudun mu yazılanları ne hale düşürdün beni :)

tolgacan86

Bu arada Star Trek serisi için bende hakacuya katılıyorum çok beğenmezdim ama bu son filmin pragmanı gayet iiiye benzeyi, henüz bnde gitmedim :) 3 boyut out  :n

tolgacan86

Cehennem Melekleri 2'yi seyrettim ve hiç beğenmedim.. Kimdi tavsiye eden hakacu sen misin yoksa, eğer sensen bidaha yazdıklarını okumayacam bile.. Sırf isimleri filme koymak için saçma sapan sahne bağlantıları yapmışlar. Adam filme nereden giriyor nasıl giriyor anlaşılmıyor sonra pat diye çıkıyor, Jet lee'yi zaten filmin sonuna kadar bekledim tekrar çıkacak bir sahnede kurtaracak bunları diye.. Arnold filmin başında nereye kayboldu anlamış değilim birden sahneden çıktı finalde geri geldi :) Chuck dersen filme giriş sahnesi çok ilginçti, dedim herhalde helikopter felan geldi; 3 saniye içinde onlarca kişiyi öldürüyor birde tanka havan topu yada Rpg gibi bişey atıp patlatıyor bi bakıyorsun kucağında Mp5 ile Chuck geliyor yürüyerek :))   

Birincisini beğenmemiştim de sırf bu isimlerin hatırına ikinciyi izledim merak ettiğim için.. Kesinlikle izlemenizi tavsiye etmem..  (red)  (red)  :n  :n

abcb

Alıntı yapılan: Tolga Can - 16 Haziran 2013, 19:40:00
Cehennem Melekleri 2'yi seyrettim ve hiç beğenmedim.. Kimdi tavsiye eden hakacu sen misin yoksa, eğer sensen bidaha yazdıklarını okumayacam bile..

Elisa Hocam tavsiye etti, bir daha Hocam'ın yazdıklarını okuma  (d) :D

hakanatik01

:g :g :g Yalnız kurt karizmaydı ama :P sen sevmesende 3'ü bile çekmeye başlamışlar elisa hoca söylemişti :P bünyesi kaldırmayanlar şimdiden hazırlıklı olsun diye

Çok önerince son zamnalarda izlediğim en iyi film değince bende Dead Man Down'a baktım sıradan geldi bana ne yalan söyliyim daha çok aksiyon bekliyordum film sonu dışında birşey yoktu genelde sıkıldım bile diyebilirim :P  :g :g Klasik sıradan intikam filmi gibi geldi çok film izlemiştim bu tarz ondan olabilir :P yoksa zevkine güvenirim startreki beğenmedikten sonra :P