Son Izlediğiniz Filmler / Film Önerileriniz

Başlatan AnilK, 25 Şubat 2012, 12:44:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

Zor ölümüde izledim, normalde idare eder film ancak cehennem meleklerinden sonra süper geldi :g

@hakacu;

Alıntı yapılan: Tolga Can - 16 Haziran 2013, 03:44:20

Kişisel Yorum: Son zamanlarda izlediğim filmler arasında beğendiğim ender filmlerden oldu. Collin Farrel yerine Jason Statham oynasa sanki daha mı iyi olurdu diye aklımdan geçirdim. İlk başlarda film biraz sıkıyor gibi geliyor ancak birden müthiş bir canlanma ve finale kadar heyecan hiç düşmüyor. Senaryosuda gayet iyi kurgulanmış, vakti olanların izleme listesinde ilk sıraya çıkarmasını tavsiye ederim..

En iyi film değil, beğendiğim ender filmlerden dedim ;) Şimdi cehennem melekleri, zor ölüm, hansel gratel filmleri yine son haftalarda izlediklerim ve hepsinden bir boy farkla önde ;) Onları düşününce en zevk aldığım film kesinlikle bu;

Puanlama yap dersen 7 / 10 veririm yine ;)

ertu67

Prestij - Fight Club . Kesinlikle izlemelisiniz :)

sicher

3 harfliler marid i izledim musallatla aynı diyebilirim pek beğenmedim ne sölim :)

arshi

Bazı arkadaşlar gibi bütün filmi anlatmaktan ziyade kısa ve öz yorumunla bizleri aydınlattığın için minnettarız sicher.

Havan topuymuş.. Sonra da bana niye tonguçhan diyollaa :D

hakanatik01

spoiley yapıyolaa mı diyosun gittinmi superman'e bugün aza daha gidiyodum ben son anda engelledim kendimi :P :)

arshi

Gitmez olaydım, hayal kırıklığına uğradım :P

sicher

Alıntı yapılan: Arshi - 17 Haziran 2013, 01:14:19
Bazı arkadaşlar gibi bütün filmi anlatmaktan ziyade kısa ve öz yorumunla bizleri aydınlattığın için minnettarız sicher.

:D

hakanatik01

Alıntı yapılan: Arshi - 17 Haziran 2013, 01:38:47
Gitmez olaydım, hayal kırıklığına uğradım :P
Yapma be o zaman gitmemi diyorsun? Brrip felanmı bekleyem:P :)

arshi

Yok fırsatını bulursan hobi olarak yine git, gitme demiyorum. İzlemeye değmeyecek film olmamış kesinlikle ama işte malum; ticari kaygılar.. Çok hırpalamışlar supiyi :P Bilim kurgu/aksiyon tarzı bi film izlemek için salona giriyorsan muhtemelen tatmin olursun, supicanı az çok okumuş biri olup da adamımı beyaz perdede göreyim diye giriyorsan maalesef biraz boynu bükük ayrılacaksın diye düşünüyorum.

hakanatik01

Çok pis tırstım ule bu yorumdan :P naptılar supermana yahu kolunu kanadını kırıp uçamayan Superman'amı döndürdüler :P  Kısmetse bir aksilik olmazsa  çarşambaya abbas yolcu der giderim bende :)