Son Izlediğiniz Filmler / Film Önerileriniz

Başlatan AnilK, 25 Şubat 2012, 12:44:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Haydar merakından :P ayden bende gittim iyi uykular  :)

arshi

Hadi sende git yat ihtiyar, forumu kilitleyeceğim daha :P

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Arshi - 05 Temmuz 2013, 04:19:04
Hadi sende git yat ihtiyar, forumu kilitleyeceğim daha :P

E kilitle bari :)
Sabah erken aç ama, kapıda kalmasın millet :D

hakanatik01

The Call (abcb için türkçe meali Acil Arama 911 diye çevrilse daha iyiydi :P,yani ikiside aynı film karışmasın :P )
http://www.imdb.com/title/tt1911644/
http://www.youtube.com/watch?v=SzesOOwEI14
Yönetmen:Brad Anderson
Senaryo:Richard D'Ovidio
Başlıca oyuncuları:Halle Berry, Abigail Breslin, Morris Chestnut
Tür:Gerilim (Diyor ama bana öyle gelmedi belkide ortamdan dolayıdır geirlim için ortam önemli nede olsa)

Konusu:Jordan, 911 Acil yardım hattında santral görevlisi olarak çalışan bir kadındır. Bir gün merkezi arayan genç bir kız sesi evine zorla giren biri olduğunu ve hayatının tehlikede olduğunu söyler. Jordan ekipler evi tespit edip, kızı kurtarıncaya kadar, telefonda katili oyalamaya ve ikna etmeye çalışan Jordan başarısız olur. Genç kız ölür; dahası birbirini takip eden olayların bir seri katil işi olduğu ortaya çıkar. Bu arada Jordan'ın psikolojisi de altüst olmuştur. Aradan zaman geçer ve 911'e "Kaçırıldım, lütfen beni kurtarın!" diyen başka bir yardım çağrısı gelir. Çağrıyı devralan Jordan kızı sağ salim kurtarmak için elinden gelen her şeyi yapmaya kararlıdır..

Televizyondaki gerilim türündeki işleriyle tanıdığımız Brad Anderson'ın yönetmenliğini üstlendiği filmin başrolünde Oscar ödüllü oyuncu Halle Berry yer alıyor

Arkadaşlar özellikle sonu çok güzeldi izle mutlaka demişlerdi[kidirekt ulen sonuna bakayım kapayayaım bari diye düşünmüştüm :P) sonuda çok öyle muhteşem bitmedi benim açımdan vakit geçirici izlenebilir bir film olarak izleyin derim :)

Ek Not:GI joe İnternete düşmüştür dvdrip :P Süperman'de R6 olarak raflardaki yerini almıştır izlemek isteyenlere duyrulur :P

abcb

Hakan, ben bu filmi izleyeceğim şimdi ama adını ne olarak arattıracağım  ??? "The call" mı "Acil arama 911"mi  :g
Google dayı hangisini kabul ediyor  ??? :D

hakanatik01

Halle berry son filmi diye arat sen :P :)) türkçe dublaj dersen Acil arama dite yabancı olsun dersen en güzel arama yöntemi
The Call yanında putlocker yaz süper hızda indirirsin :) "the call putlocker" :P putlocker kadar hızlı indiren bir site yok şimdlik bence :) burdan bulursan linkleri önceliğin bunlar olsun;
Putlocker yada 180upload olmadı zippyshare oda omadı 1ficher :)

abcb

Halle Berry kim   8):g Türkçe konuş  (d) Biliyosun Türkçe konuşmayınca anlamıyorum  (d) :D

hakanatik01

Hale Beri işte beya kime sorsan bulur filmini yollar zaten :P

abcb

Hale Beri ?
Hale Soygazi'mi demek istiyosun  :D En son kaç yılında film çevirdi o haberin varmı senin, nerden bulcam (d) :g

hakanatik01

Gözler ilerlemiş 5 derece miyop teşhisi koydum :P "beri"yi "soygazi" mi okuyon :P soyadı "beri" sen gitmiyecen sanırım kendime "yuvarlan git ulen" burdan deyip yuvarlanıp dizi bakmaya gidiyom :D sahura kadar gelmem konuş kendi kendine :P Arrrsssshhhhiiii nerdesinnnnnn böyle zamanalar da insan Arshi'i bile özlüyor beya :P :))